2777
2789

من زنگ مو و دکلره خریدم...نمیدونم از دکلره چجوری باید استفاده کنم؟؟؟

بعد اینکه اکسیدان 9 درصد و 12 درصد خریدم چون موهام دورنگه نمیدونم که کدومش واسه قسمت مشکی موهامه کدوم واسه قسمتی که قبلا رنگ کردم...

میشه کمکم کنید؟؟؟

عزیزم دکلره اصلااااا کار خودت نیست میزنی خراب میکنی مخصوصا ک بار اولت هست میخای بزنی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکلره رو ک فراموش کن. من خودم تا حالا چند باری دکلره کردم موهامو ولی با کلاه. چون کلاه مانع رسیدن مواد ب ریشه مو میشه. اگر بخای همینطوری مستقیم دکلره کنی ک اصلا کار شما نیس باید بری پیش کسی ک وارده. ولی واسه اکسیدان ، هرچی شماره اکسیدان بزرگتر میشه رنگ مو رو بیشتر باز میکنه. حالا من نمیدونم  پایین موهات چقدر روشنه. ولی اگر میخای ریشه رو روشن کنی رنگ و باشماره ۱۲ ترکیب کن اول بزن ب ریشه بعدش ک رنگ باز کرد پایین موتم رنگ کن با همون ترکیب. ترکیب رنگ و اکسیدان هم ۱ ب ۳ ست