2777
2789

سلام كسي هست كه اقدام به بارداري توسط دكتر كرده باشه؟؟؟ به من گفته آزمايش هاتو بده و روز يك تا سه پريود بيا .... ميخواد معاينه كنهههه؟؟ تورو خدا اگه ميدونيد جواب بدين ميخواد چكار كنه؟؟ 😫😫😫😫

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

سنو میکنه دهانه رحمو چک میکنه بعدم میبنده به قرص و امپول اونم شاید نتیجه بده... 

بیا تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون عزیزم بدردت میخوره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه توپریود که معاینه نمیکنه،شاید میخواد سونو بنیسه یاآزمایش ،سنت چقدره؟

٢٤ سالمه بار اول هم هست ميخوام اقدام به بارداري كنم و الان در حال حاظر فوليك اسيد ميخورم

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
آره پاپ اسمیر میگیره

واقعااا؟؟؟ آخه تو پريودي مگه ميشه؟؟

سنو میکنه دهانه رحمو چک میکنه بعدم میبنده به قرص و امپول اونم شاید نتیجه بده...  بیا تاپیک معج ...

آخه من هيچ سابقه ايي ندارماااا بار اول من هست. تو دوره پريود سخته آدم خودشو تميز كنه كنه 😫😫

شاید گفته دو سه روز بعد پری

نه گفته وقتي پريود شدم

٢٤ سالمه بار اول هم هست ميخوام اقدام به بارداري كنم و الان در حال حاظر فوليك اسيد ميخورم

من فکر میکنم ازاون دست پزشکای سخت گیرن،واحتمال زیاد سونو یاآزمایش برات مینویسه چون زمانش روز دویاسه پریود هست

اگه پریودات منظمه یه سال به خودت زمان بده وفقط اسید فولیک بخور

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
نه تو پری نه عجیبه واسه منم گفته تو پری بری

خب شما رفتي؟؟؟ چي شد

آخه من هيچ سابقه ايي ندارماااا بار اول من هست. تو دوره پريود سخته آدم خودشو تميز كنه كنه 😫😫

عزیزم اگه پری باشی معاینه نمیکنه 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))