2777
2789

سلام دوستای گل شب بیدار . من اصفهانی هستم و گاهی واقعا ناراحت میشم ک همه مردم ایران اصفهانی ها رو خسیس تلقی میکنن . همه جور خصلتی در همه جای دنیا هست . اصفهان هم خسیس داره و دست و دلباز هم داره . فقط بعضی اصفهانی ها شاید قدر پول رو بیشتر میدونن و معمولا اهل پس اندازن.

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شیرازم همه مارو به تنبلی میشناسن البته درست هم میشناسن😑

شمارو ک راست میگن خدایی

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)

من ی چند سال خوابگاه بودم هم اتاقی داشتم خسیس بود دیگه حالا ولی قبول دارم که اینا همه حرفه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

اوناچون اصفهانیارا نمیشناسن فقط یه چیزی شنیدن 

وگرنه خسیس نیستن اقتصاددان هستن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

هر شهر ب چیزی مشهور شده ک اکثرا هستن 

چندتا اصفهانی من خودم باهاشون برخودد داشتم متاسفانه خسبس بودن حتی یکیش پیشمون دانشجو وضعشم عالی استاد گف ی بسته گز نمیاری انقد پیچوند و... ک استاد گف کز فاسدم باشه قبوله

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎