2777
2789
عنوان

حسرت دیگران

244 بازدید | 31 پست

تاحالا شده حسرت داشته دیگران رو بخورید؟

اگه این کار رو بکنیم یعنی حسادت؟

من اعتماد به نفسم زیر خط یعنی فکر میکنم خیلیییی زشتم 

با اینکه همه قسم و آیه میخورن حتی بعضیا جون عزیزشونو قسم میخورن میگن خیل خوبی ولی همش میگم دروغ میگن

واسه همین هر دختریو میبینم حسرت زیباییشو میخورم میگم از من بهتره

خسته شدم دیگه از خودم با این اخلاقم خسته شدم

بچه ها جایی رو سراغ ندارید ادم زنگ بزنه از دلتنگی هاش بگه؟ یکمی سبک شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خیلی حسرت می خورم البته مالی نه و بخاطر همین از خودم متنفرم

منم از خودم متنفرم

فکر کن یه دختر همسن خودت نشسته جلوت تو داری خودتو به خاطر کمبود اعتماد به نفست با اون مقایسه میکنی یا خجالت میکشی با دوستات بری بیرون چون فکر میکنی زشتی

اگر ته دل دوست داشته باشید دیگری او نعمت خوبی را که داره از دست بده و با از دست دادنش تو احساس خوشحالی می کنی این یعنی حسادت ولی اگر از اینکه این شخص این نعمت رو داره خوشحالی و آرزو می کنی که ای کاش تو هم اون نعمت رو داشتی این یعنی قبطه و اتفاقاً اصلاً چیز بدی نیست

هر کسی زیبایی‌های منحصر به فرد خودشو داره 

صد در صد خصلت‌ها و زیبایی هایی داری که بقیه ندارن... 

خودتو دوست داشته باش

به خودت بها بده احترام بزار ... 

لذت روزایی که می‌تونی با خودت حال کنی و داری از دست میدی با حسرتای پوچ ... به خودت بیا دختر

منم از خودم متنفرم فکر کن یه دختر همسن خودت نشسته جلوت تو داری خودتو به خاطر کمبود اعتماد به نفست ب ...

😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم منم مثل تو بودم فک میکردم زشتم ولی روانشناسان میگن اونایی که خوشگلن اعتماد به نفس کمتری نسبت ب ...

اطرافیان همینو میگن نمیگن خوشگلم یه عدا میگن بانمکم یه عده میگن خیلی خوبم از معمولس بالاترم ولی خودم باور ندارم

اگه بدونی چقدر عذاب میکشم

دوستام توی گروه هی عکس میفرستن ولی من نه