2777
2789

اره خیلی خوبه. چون ادم روش نمیشه ک هی بره بیرون بدوه.‌حوصله  هم‌نمیاد. تازه تو خونه اهنگ و لباس راحت و...

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من بله خیلی زیاد هر روز نیم ساعت با سرعت ۴  نیم پیاده روی میکنم عالیه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تردمیل خریدیم بعدش همش میگم نکنه اشتباه کردم نکنه پولمو ریختم تو جوب آب

مونده به استفاده خودتون ما نصف فامیلمون دارن تک و توک استفاده میکنن ولی من هر روز نیم ساعت نه زیاد استفاده میکنم واقعا وزنمو ثابت نگه داشته خیلی خوبه من ۱۱ ساله خریدمش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
ببخشید که خیلی دیر دارم ریپ میزنم ببخشید اینکه میگن تردمیل پدر زانو رو درمیاره درسته؟ میخوام بگیرم ...

درسته وقتی زانو درد میاره که با سرعت بالا بدویی یا شیب دارش کنی یه پیاده رویه ساره نیم ساعته با سرعت ۴ یا ۵ هم وزنو کم میکنه هم تپش قلب میاره مخصوصا اگه پیاده رویه به اصطلاح مانکنی داشته باشی خیلی خوبه

سلام شما میدونی چه مارکی خوبه؟ باید چه مشخصاتی داشته باشه؟ من دوست دارم بخرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم

سلام زیاد اطلاعات ندارم از بقیه مارکها مال من آرین اسپورته حدود ۱۲ سالی هست دارم استفاده میکنم خواهرمم خریده راضیه