2777
2789

سلام بچه ها خوبید؟؟؟

ترو خدا کمکم کنید

از شدت ترس دستام داره میلرزه😭😞

چیکار کنم خوب شم؟ نمیخوام بمیرم میترسم😭😭

چطوری نذارم ریه هام عفونت کنه و درگیریش شدید شه؟

فردا پنجشنبه تازه نوبت دکتر دارم

اما قفسه سینم بشدت درد میکنه😭😫

تروخدا چطوری خوب مثمشم؟ نمیخوام بمیرم😫😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آروم باش در وهله اول باید ترس رو از خودت دور کنی یارو ۸۰ سالش بود بهبود پیدا کرد توم میتونی

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
علائمتون چي بود؟ چند روز بهبودي كامل تون طول كشيد؟ الان هيچكس عارضه اي نداره تو شما؟

من و بقیه خانواده بی علایم بودیم نهایت یه عطسه ای یروز دلپیچه داشتیم ولی بابام بصورت متوسط گرفت و خیچکی نمیگفت کرونا داره میگفتن آنفولانزاس یا میگفتن برین دکتر مغزو اعصاب چون پدرم نه تب داشت نه سرفه فقط سردرد زانو درد مخصوصا و کابوس و بدخوابی داشتن که بعد از ۵بار دکتر و بیمارستان رفتن تازه گفتن کروناس بعد از مصرف دارو تقریبا دو روز تو حالت خواببب دائم بودن بطوری که داشتیم نگران میشدیم مثل بیهوشی بود اما بعد دوسه روز حالشون بهتر و بهتر شد و اینم بگم از اول که دگیر شدن دقیقا ۲۰روز میگذره ولی دوهفتس که تشخیص کرونا دادن

یه سوال از کسایی که کرونای خفیف گرفتن دارم قبل این وضعیت سرماخوردگیتون چجوری بود؟زود ب زود مریص میشد ...

من کلا تو زندگیم کم سرما میخورم مثلا دوسه سال یبار الان کرونا برای من فقط یک روز دل پیچه بود