2777
2789
عنوان

کیا خودشون یا اطرافیانشون کرونا کرفتن‌خوب شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 39 پست
من کلا تو زندگیم کم سرما میخورم مثلا دوسه سال یبار الان کرونا برای من فقط یک روز دل پیچه بود 

واقعا؟پس فک کنم بهم مرتبط باشه ها اه لعنتی من خیلی زود زود سرما میخورم😑😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمم زود سرما میخوره ولی اونم کرونا براش دوسه روز بیحالی و بدن درد بود کلا کرونا شانسیه که چطوری ب ...

سرماخوردگیهاش شدید و طولانی میشه؟آخه باید بالاخره به یچی ربط داشته باشه چجوری شانسی میشه واقعا🤔

پدرم گرفت ماهم رفتیم تست دادیم 

تست چي دادين؟

ازمايش خون يا چيز ديگه؟

اخع ميگن معمولا تو مراحل اوليه ازمايش خون منفي ميشه نتيجش

برا همين مردم ميرن تست ميدن منفي كاذب ميشه

راه ميفتن تو كوچه خيابون 

سرماخوردگیهاش شدید و طولانی میشه؟آخه باید بالاخره به یچی ربط داشته باشه چجوری شانسی میشه واقعا🤔

باور کن شانسیه ویروس چطور وارد بدن شده باشه کلا تو آب زیاد بخور که اگه وارد بدنت شده بره تو معدت و با گوارش رفع شه آب میوه خودتون بگیرین مخصوصا آب هویج و آب توت فرنگی 

تست چي دادين؟ ازمايش خون يا چيز ديگه؟ اخع ميگن معمولا تو مراحل اوليه ازمايش خون منفي ميشه نتيجش ب ...

نه عزیزم تو همه شهرا مراکز تست کردنا هست وبجز اینم با سیتی اسکن ریه دکتر عفونی تشخیص میده

می گن خیلی به سیستم ایمنی بدنت وخوردوخوراکت که سالم باشه ربط داره وطبع ومزاج بدن ازلحاظ طب سنتی