2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی

154 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کمک کنید 

حدود ده روز پیش زندایی من زایمان کرد حالا فهمیدن کرونا داره بستریش کردن شب زایمانش مهمونی داد حدود بیس تا مهمون داشتن حالا حدود ده نفرشون گرفتن دوروز بعد علائمشو نشون داده تو همشون من اون مهمونی رو‌ نرفتم ولی یکی از کسایی که تو مهمونی بوده رو دیدم چندساعت میترسم منم گرفته باشم الان هفت روزه میگذره ولی علائمی ندارم چه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طاعون نیست که عزیزم نگران نباش ممکنه بدنت قوی باشه رد کنی نگیری.استرس بدترت میکنه

چون باردارم نگرانم دعا کنید من امشب فهمیدم اون بنده خدا هم که چندروزه علایم داره کرونا داره ولی دوروز اول که دیدمش علائم نداشت 

چون باردارم نگرانم دعا کنید من امشب فهمیدم اون بنده خدا هم که چندروزه علایم داره کرونا داره ولی دورو ...

من خالم اوج کرونا زایمان کرد بابچه سلامتن الانم همه جا میرن .بنظرم بچه ها ومادرا شیرده کمتر گرفتار میشن .

من خالم اوج کرونا زایمان کرد بابچه سلامتن الانم همه جا میرن .بنظرم بچه ها ومادرا شیرده کمتر گرفتار م ...

نمیدونم ولی الان زنداییم بستری شده بیمارستان نوزاد شیرخوره مونده خونه پیش مادربزرگم با یه بچه هفت ساله اش خداکنه زودتر ریشه کن بشه