2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار زیبا 💕💕

این نیز بگذر 

بهترین جمله برای آرامش در زمان غم و غصه

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من خعلی غصه میخورم..اگه نمیخوردمم اوضاع همین بود..من دارم چوب ندونم کاری اطرافیانم رو میخورم پس فرقی ...

شما مسئول زندگی خودتی. هیچکس نمیتونه تو زندگیت اثرربذاره. مگر اینکه تو اجازه بدی. 

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97 

خیلی خوب گفتی دوست عزیز...خدا خودش تو قرآن گفته...نون والقلم ومایسطرون...قسم به آنچه مینویسند...هرآنچکه که نوشته بشع...حتمابرات اتفاق میفته...پس تا میتونینید اتفاقات خوب رو برای خودتون رقم بزنید

کاش هیچ وقت غصه نمیخوردم کاش تلاش میکردم زندگیموتغییربدم که بعدازاین همه غصه مبتلا به سرطان بشم حالا ...

هیچ وقت دیر نیست. 

سرطان هم مثل تمام بیماریها راه داره. فقط روحیه هم میخواد. روحیه هم کاملا ساخته دسته خودته. 

فقط کافیه تصمیم بگیری که تمرکز کنی روی جاهای سالم بدنت. و شاکرشون باشی. 

کی میدونه کی زودتر میمیره؟ روزانه میلیون ها ادم سالم می‌میرند. هیچکدومم سرطان نداشتن. پس سرطان فقط یک مدال تلاش و یک مدال دیده شدنه که بهت هدیه دادن 

هیچ وقت دیر نیست.  سرطان هم مثل تمام بیماریها راه داره. فقط روحیه هم میخواد. روحیه هم کاملا سا ...

عزیزم ممنون ازروحیه دادنتون خصوصا حالاکه سرم شیمی درمانی بهم وصله بازهم شکر

عزیزم ممنون ازروحیه دادنتون خصوصا حالاکه سرم شیمی درمانی بهم وصله بازهم شکر

منم بیماری داشتم. ودوبار بهم گفتن نازایی. 

الان سومی رو باردارم. 

شما تو بدنت کارخونه ای داروسازی داری. فقط کافیه تمرکز کنی روی بقیه جاهای سالم بدنت. بیماری حودش میره. 

منم بیماری داشتم. ودوبار بهم گفتن نازایی.  الان سومی رو باردارم.  شما تو بدنت کارخونه ای ...

توکل بخدا عزیزم من هم بعد۷سال خدایه دختربهم دادولی واقعا تابه خودم اومدم دیدم مریض شدم

تاحالا فکر کردی چرا این همسر ادمده تو زندگیت؟ 

بخاطر عشقی ک بهم دیگه داشتیم و اعتمادی ک بهم کردیم ولی آدما رنگ عوض میکنن..من نمیتونم جلوی بعضی چیزا رو بگیرم و متاسفانه از قبل هم نمیشه بعضی رفتارهارو حدس زد

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘