2777
2789

چقدر از زندگیمون تکرار غصه هامونه؟ 

مگه چقدر عمر داریم؟ 

واقعا اگر برای هرچیزی از بدترین اتفاق تا کوچکترین اتفاق بد. براش فقط یک بار غصه میخوردیم. 

چقدر زمان اضافه داشتیم برای شادی و لذت از زندگی و آرامش. 

تاحالا فکر کردید چرا ما دقیق میدونیم چی نمیخوایم.؟ 

مدام میگیم مرد خیانتکار نمیخوام. فقز نمیخوام. نمیخوام دخالت کنن تو زندگیم. وغیره. 

حالا میشه یکم فکر کنی ببینی چی میخوای؟ شاید دنیا تغییر کرد برات. 

من که زندگیم زیرو رو شده با اینکار. 

ان شاء الله شما هم نتیجه بگیرید. 

دقیق بنویسید چه شوهری میخواین و همونطور رفتار کنید که انگار شوهرتون همونه که میخواین. 

اگر محکم باشید وزندگی رو بازی کنید مطمئن باشید به زودی فیلم جذابی در زندگی تجربه خواهید کرد. 

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97 

میشه برام دعا کنین؟ تاپیک اخرم🤗😍

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همین جایی که هستم بودم اما کلی هدفامو برده بودم جلو و از زندگیه گذشتم راضی بودم اما خداروشکر از زندگی فعلیم خیلی راضی ام به گذشته هم کاری ندارم

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

من همین جا بودم.چون یبار غصه میخورم.بعضی وقتا اون یبارم نمیخورم😤😤😤

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

خوش بحالت کاش منم بتونم. چطوری به این باور رسیدی؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اگه رو زندگیم تاثیر بزاره دعات میکنم❤ دقیقا منم همش میگم اینو نمیخوام. اونو نمیخوام😞 نمیتونم مثبت ...

اولش نمیخواد مثبت فکر کنی. فقط تمرکز کن روی چیزایی که میخوای 

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97