2777
2789
فیلمشو که ندیدم ،دکتر م گفته عمل راحتیه ولی من میخوام بدونم بعد عمل من باید شب اونجا بمونم ؟یا بعد ع ...

اى كاش از دكترت ميپرسيدى

واقعا اين يكى رو نميدونم

ولى مثلا ديدم خانومايى كه تخمك كشى ميكنن نيم ساعت بعد عمل مرخص ميشن انگار نه انگار

يا مثلا اندوسكوپى معده طرف فقط خواب الود

لابيا پلاستى هم شنيدم درد داره ولى واقعا نميتونم تصور كنم اين عمل درد داره يا نه

حالا اگه بگی بد نیست چون آدما باهم فرق میکنن شاید نیاز باشه یکی کنارت باشه ولی اصلا چیز خاصی نیس چون ...

از عمل که نمیترسم ،ولی خب از مادرم خجالت میکشم بگم میخوام برم عمل چی؟میره همه جا پر میکنه بدم میاد،شوهرمم که خیلی خجالتی میگه اصلا به کسی نگو حاضره تا اخر عمر من همین جوری بمونم ولی کسی نفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اى كاش از دكترت ميپرسيدى واقعا اين يكى رو نميدونم ولى مثلا ديدم خانومايى كه تخمك كشى ميكنن نيم ساع ...

آندوسکوپی انجام دادم خودم خب اون که عمل نیست فقط یه لوله واسه فیلم گرفتن از داخل دستگاه گوارش میفرستن تو بعدشم در میارن خب بعدش میگن خدافظ ولی این عمله زخم داره بخیه  داره

ولی اونی که میگی تخمکاشون  میکشن نیم ساعت بعد مرخصا شاید مثل اون باشه

کلا این پریود و بکارت داستان شده برامون

اره به خدا از اون اول دردسری بیش نبود واسه من این چیزا ،دختر بودم کلی درد باید می کشیدم سر پریود الان کلی درد واسه رابطه ... موذلی شده واسه من کلا

اره به خدا از اون اول دردسری بیش نبود واسه من این چیزا ،دختر بودم کلی درد باید می کشیدم سر پریود الا ...

عزیزم ایشالله درست میشه عمل میکنی خوب میشه

مردا راحتن این مسائل رو نمیفهمن همه دردا و سختیاش برا ماس 

من که دیگه خسته ام همش بفکر این مسائل بودن

منم مشکل پریود داشتم ولی بعد ازدواج خوب شد

خوش به حالت ،من چند ماهی خودمو اذیت کردم الکی نرفتم دکتر الان که رفتم دکتر دلش واسم سوخت گفت بدن خودت فقط پاره کردی به جای پرده ،ماه دیگه بیا عمل راحت شو،اینم بردارم یه مشکل دیگه جور میشه من که میدونم!

سلام من عمل انجام دادم البته خیلی تلاش کردم و مشکل از نوع پرده ام بود .  پیش پزشک خیلی ماهری که هم اخلاق خوب داشتن و  بدون در د   نزاشتن کوچکترین دردی داشته  باشم  خیلی راحت بود   .  بهتره خانمها وقتشونو با پزشکان دیگر تلف نکنن که باعث ترس و گمراهی مریض میشوند پزشکشونو با دقت انتخاب کنند. خواست خدا بود منی که در تلاش بودم زجر  میکشیدم داشتم داغون  میشدم  دکتر قبلی وقتش  کنسل شد خواست خدا بود که با خانم دکتر خیلی  عالی و کار حرفه ای  اشنا  شدم  و  خیلی راحت و حرفه ای کار انجام دادند . ممنون از زحماتشون ولی متاسفانه پزشکی با وجود پرسیدن اطلاعات پرده رو به خوبی توضیح ندادند که  همه اش بی حسی  خودتو شل کن  که بدنم  حساس  به مواد روان کننده شده بود  درحالی که  من بعد شب اول موفقم  نشدم و هزار تا بی حسی  و روش امتحان درد دخول نمیشددرحالی که مشکل با عمل حل شد . واژینیسمم نبودم ترس رو ایجاد کرده بودن که دکتر عمل کرد حتی نزاشتنن یه ذره درد بکشم حتی قلبم و افسرده هم بودم خدا اینطور پزشکان رو سر راه افرادی که مثل من مشکل دارند  قرار بده و طول عمر بهشون بده و ممنون از همسرم که خودش گفت برو عمل وقتی دیدن چه تلاشی میکنم انواع بی حسی روان کننده و روش و مطالعه . اینو اگه اولین پزشک میگفت و به جای دو پهلو صحبت کردن من به جای زجر کشیدن و همسرم میدید چه اشکی میریختم اما با عمل مشکلم حل شد واژینیسمم نبودم . 

اصلا نترسید درد شب اول که دخترها واهمه دارند زاییده فکر و ایجاد شده از گفته ها و ... دیگران هست بدن همه هم با هم فرق میکنه ولی اگه با این قضیه اول با مطالعه و شناخت اندام خود برخورد کنی مسیله راحتی هست شب اول بهترین شب هست که من آرزوشو داشتم و به زور میخواستم ولی نوع پرده ام فقط با عمل بود . عادی و دوستانه باهم رابطه تونو شروع کنید و نترسید چون دردی نداره اونو شما تو ذهنتون خلق میکنید . بدونید همسرتونم هواتونو داره و اگه ریلکس باشی راحت میره داخل و درد و سوزشم ممکنه اصلا نداشته باشید . من به زورم گفتم فشار بده ولی از بین نرفت پس قوی باشید  و با ارامش پیش برید 

سلام منم واسه شنبه وقت عمل دارم دکترم گفت بیمارستان دولتی تو این وضعیت حتی سزارینم انجام نمیده فقط عمل اورژانسی ک این اورژانسی نیست یا باید بری خصوصی یا کلینیک

آرامش یعنی :داشتن من والا انگار ژلوفنم🦄🍃

کنار مطبش کلینیک بود هزینش گفت با بیمه تامین اجتماعی تقریبا یک میلیون و دویصت یه سری آزمایش هم بود که بدون بیمه شد۱۳۰تومن البته هزینه استان های دیگه رو نمیدونم من استان گلستانم

سلام من عمل انجام دادم البته خیلی تلاش کردم و مشکل از نوع پرده ام بود .  پیش پزشک خیلی ماهری که ...

سلام منم واسه شنبه وقت عمل دارم.واسه منم ضخیمه ببخشید عمل که میکنند پرده رو کلا بر میدارن یا پاره میکنند؟ تا چند وقت باید استراحت کنی و رابطه نداشته باشی؟