2777
2789

سلام

کسی تجربه داره تو این سن پریودی رو؟تو رشد قد بچه اثر داره؟ باید ببرم دکتر غدد؟چی بدم بخوره برایش خوب باشه؟  

خودم.قدم ۱۷۰

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دوستم کلاس چهارم پریود شد از همه ما بلندتر بود همونموقعم 🙄هنوز بلندمون اونه

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

معمولا قد به ژنتیک مربوطه.من قبل از دخترعموم پریود شدم ولی قدم بلند تره چون قدش به مامانش رفته کوتاهه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎