2777
2789
عنوان

تجربه پریود شدن دختر بچه تو ده یازده سالگی رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19657 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 

تو تعریف قدیمی پریود   بعد از پریود شدن رشد قد صورت نمیگیره 

ولی الان  بچه ها زود پریود میشن ده سانت هم امکان افزایش قد هست 

خاهرزاده من ده ساله پریود شد 

هی قدش بلند میشه ماشالا

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

والا دختر من نه سال و نیمه.سینه هاش جوونه زده بردن دکتر غدد.ازمایش و گراف گرفت گفت طبیعیه همه چیز.گفت من تنها کاری که میتونم بکنم پریودو عقب میتونم بندازم.اصلا در قبال قد کاری از دستم برنمیاد

دکتر ببرش

ولی من دیدم بچه هایی که بعد پریود هم قد کشیدن کم کم تا ۱۸سالگی

فقط سخته چون خیلی بچه اس

من خودم یادمه با اینکه ۱۳سالم بود خیلی برام سخت بود حتی از خونریزی زیاد می ترسیدم خیلی حواست بهش باشه پدبهداشتی راحت و ترم طوری که ترس از پس دادن نداشته باشه

همیشه در کیف مدرسه اس یکی باشه

ده ۱۱ دیگه وقتشه دیگه...قدم  ب ژنتیک نه  پریودی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
والا دختر من نه سال و نیمه.سینه هاش جوونه زده بردن دکتر غدد.ازمایش و گراف گرفت گفت طبیعیه همه چیز.گف ...

دختر من 8 سالشه. سینه هاش جوونه زده. بردم متخصص غدد. عکس از استخوان و آزمایش و سونوی رحم و تخمدان گرفتیم. گفت وارد پروسه بلوغ شده. فعلا تحت نظره اگه رشد سینه هاش بیشتر بشه گفته باید با امپول های ماهانه بلوغ رو به تعویق بندازیم که قدش کوتاه نمونه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم