سلام گل بانوها ... اعتراف کنین ببینیم تا حالا کجاها و چقد ضایع شدین !!! ... عمده ضایع شدن های من اینه که بعضی وقتا ، تو بوس سوم به فضای خالی برمیخورم و برا اینکه ضایع نشم یه لبخند ملیح😊 میزنم الکی مثلا شیک و مجلسی پشت دماغمو با پشت دست میخارونم . حالا نه اینکه اهل بوس و ماچ باشما ولی خب به حسب عادت چندبار این اتفاق افتاده . البته قبل از کروناها😆 ... یا مثلا بعضی وقتا ماشین شوهرمو اشتباه تشخیص میدم و وقتی شوهرم میگه تو برو بشین الان منم میام با چه افاده ای میرم که بشینم اما یهو متوحه اشتباهم میشم و زیر پوستی مسیرمو کج میکنم . البته وقتایی که به پلاک حواسم نیس😂
بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
داشتم با عشوه رو میشدم از جلو باشگاه پسرا یهو خوردم زمین 😐جالب اینجا بود خودمم میخندیدم 😂😂😂😂😂
منم وقتی خودم میفتم بیشتر بقیه میخندم بقیه به خنده های من میخندن😂😂
بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
اعتراف میکنم ی روز کلاس عمومی داشتم ساعت ۸صب خاب خاب بودم کلا رفتم تو سالن ب جای این ک برم تو کلاس دومی رفتم تو کلاس اولی ک همه شون پسر بودن تا وسط کلاس رفتم یهو با شلیک خنده پسرا متوجه شدم و فرار کردم
💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
یه بار تو نی نی سایت یکی راجع به تاپبک قبلیش تاپیک زده بود گفتم من دیشب تو تاپیکت بودم کلی خندیدم گفت ولی من ظهر تاپیک زدم🤕😑