2777
2789
عنوان

چالش ضایع شدن😱😂 بدووو بیااا😆

1048 بازدید | 66 پست

سلام گل بانوها ... اعتراف کنین ببینیم تا حالا کجاها و چقد ضایع شدین !!! ... عمده ضایع شدن های من اینه که بعضی وقتا ، تو بوس سوم به فضای خالی برمیخورم و برا اینکه ضایع نشم یه لبخند ملیح😊 میزنم الکی مثلا شیک و مجلسی پشت دماغمو با پشت دست میخارونم . حالا نه اینکه اهل بوس و ماچ باشما ولی خب به حسب عادت چندبار این اتفاق افتاده . البته قبل از کروناها😆 ... یا مثلا بعضی وقتا ماشین شوهرمو اشتباه تشخیص میدم و وقتی شوهرم میگه تو برو بشین الان منم میام با چه افاده ای میرم که بشینم اما یهو متوحه اشتباهم میشم و زیر پوستی مسیرمو کج میکنم . البته وقتایی که به پلاک حواسم نیس😂

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

من خدای ضایه شدنم😂😭💜🦋

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم با عشوه رو میشدم از جلو باشگاه پسرا یهو خوردم زمین 😐جالب اینجا بود خودمم میخندیدم 😂😂😂😂😂

منم وقتی خودم میفتم بیشتر بقیه میخندم بقیه به خنده های من میخندن😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بعضی وقتا نمیشنوم طرف چی گفته چون حوصله ندارم الکی تایید میکنم بعد میبینم نگام میکنه با لبخند ملیح میگم از اول بگو 😀

سوتی حین صحبت هم تا دلت بخااااد میدم

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

اعتراف میکنم ی روز کلاس عمومی داشتم ساعت ۸صب خاب خاب بودم کلا رفتم تو سالن ب جای این ک برم تو کلاس دومی رفتم تو کلاس اولی ک همه شون پسر بودن تا وسط کلاس رفتم یهو با شلیک خنده پسرا متوجه شدم و فرار کردم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
منم وقتی خودم میفتم بیشتر بقیه میخندم بقیه به خنده های من میخندن😂😂

دقیقا😂😂😂😂از روهم نمی ما هنوز رد میشم از اونجا هرکی بود میرفت دیگ پیداش نمیشد

رسیدن بهش آرزومه.... 

رفته بودیم شیرینی فروشی ازاون کاکائوا ک شبیه تخم کفتره داشت منم مثله اوسکولا بلند به شوهرم میگفتم ازاون تخمیاااا میخوام اون تخمیه🤕خاک توسرم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

یه بار تو نی نی سایت یکی راجع به تاپبک قبلیش تاپیک زده بود گفتم من دیشب تو تاپیکت بودم کلی خندیدم گفت ولی من ظهر تاپیک زدم🤕😑