2777
2789
عنوان

چالش ضایع شدن😱😂 بدووو بیااا😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 66 پست

بدترین سوتی عمرم این بوده که از فاصله ی دور داشتم میدوییدم که از یه اداره ای مدارکمو که جا گذاشتم بردارم که شیشه ی در ورودی رو ندیدم ... میفهمین ؟؟😐ندیدم 😑😑😑 خدا میدونه حتی فرصت با خاک یکسان شدن رو هم نداشتم 😂 یه لحظه هنگ بودم گفتم به من چی شد ؟؟؟؟ من کی ام ؟ کجام ؟😂😂😂 پیشونیم و بینیم تا چند روز ورم داشت 😂😂😂 بکوب لایکو 😂😂😂

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

مجرد بودم رفته بودیم با دوستم سینما یه تیپای خفنی هم زده بودیم لاکچری,دوتا پسر افتادن دنبالمون بارون میومد,مام یعنی محلشون نمیدادیم اومدیم بریم انور خیابون چکمه پام بود کفشون خیلی لیزه یعنی یجوری لیز خوردم کله ملق شدم دوسته بیشعورم بجای اینکه کمکم کنه یعنی یجوری میخندید که فقط دلم میخواست فکشو بیارم پایین,پسرارو بگو جلوشون سنگ رو یخ شدم دیگه نیومدن دنبالمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرد بودم رفته بودیم با دوستم سینما یه تیپای خفنی هم زده بودیم لاکچری,دوتا پسر افتادن دنبالمون بارون ...

😂تو اون لحظه آدم نمیتونه نخنده  خب😂😂

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

صایع شدن دوستمو بگم تازه رفتیم دانشگاه و کلی چشم رومونه ز تازه واردای دانشگاهیم دو تامون تعریف نباشه چشم زیاد بود رومون دیدیم یه نیمکت خالی هس دوستم خیلی سرسنگین تکون میخوره رفت نشست چشمتون روز بد نبینه نیکمت آهنی به اون گندی چپ شد پاهای دوستم رفت هوا از پشت خورد زمین حالا منو بگو داشتم میمردم از خنده نگو اون نیمکت خرابه هیچکی نمیشینه اینقدر خجالت کشید تا حدی ک میگفت من استعفا میدم از دانشگاه میرم! شانس آوردیم اکیپ پسرا پشت سرویس دانشگاه بود زیاد مشرف نبودن

مرده اومده بود قبض گازمونو بنویسه آیفونو هرچی میزدم باز نمیکرد در حیاطو از پشت آیفون هی میگفتم عقب جلو بکن عقب جلو بکن،یهو دیدم مامانم داره میزنه تو صورتش چی داری میگی؟تازه فهمیدم چه سوتی دادم،دیدم مرده سرش و انداخت پایین زود نوشت رفت😆

خدایا تو بساز...تو بسازی قشنگتره💚
بدترین سوتی عمرم این بوده که از فاصله ی دور داشتم میدوییدم که از یه اداره ای مدارکمو که جا گذاشتم بر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای جیشم ریخت

رسیدن بهش آرزومه.... 

ی بار با عمم رفتیم بیرون  بعد پاش گیر کرد ب پلایی هست ک از پیاده رو میخوره تو خیابون  خورد زمین اییی من میخندیدم افتاده بودم زمین طفلی گریش گرفته بود 😐😂😂😂دستش رفت تو آتل بنده خدا عذاب وجدان گرفتم دیگ کسی بخوره زمین نمیخندم  

رسیدن بهش آرزومه....