2777
2789

ویژگی های تشک‌ طبی فنری

در ساخت این نوع تشکها حالت ارگونومی بدن در نظر گرفته شده و متناسب با وضعیت ستون فقرات، مهره های گردن و سر افراد طراحی و تولید می شوند. این نوع تشکها با توجه به نوع بافت و ساختار آن محافظت کاملی از ستون فقرات، کمر، گردن و سر افراد به عمل آورده و راحتی فوق العاده دارند. تشک طبی فنری به هیچ عنوان سفت نبوده بلکه دارای یک نرمی توصیه شده ای برای سلامتی افراد است. انواع تشک طبی فنری دارای یک لایه فوم یا پد بوده که دارای تراکم و چگالی متفاوتی در نقاط مختلف تشک است. بدین ترتیب متناسب با هر نقطه از بدن از نرمی و سفتی خاصی برخوردار است. طراحی فنرهای بکار رفته در تشک از نوع فنر منفصل بوده و هر فنر مستقل از دیگری عمل می کند. بدین ترتیب در تشک های دو نفره تکان و لرزشهای ناشی از حرکت حین خواب که موجب بی خوابی نفر دوم می شود وجود نخواهد داشت.

ویژگی مهم دیگر تشک طبی فنری استفاده از مواد و الیاف طبیعی، فاقد حساسیت و سازگار با پوست و تنفس است. معمولا در ساخت این نوع تشکها پلی استر فشرده بکار می رود بیشترین سازگاری را با حالت بدن افراد از خود نشان می دهد.

استفاده از مموری فوم در تشک طبی فنری

از دیگر امکاناتی که برای این نوع از تشک‌ها ضروریست مموری فوم می‌باشد. مموری فوم ها به حمایت حداکثری تشک از ستون فقرات کمک می‌کنند. مموری فوم‌ها از یک لایه فوم با چگالی متفاوت تشکیل شده‌اند. این فوم وقتی در معرض وزن و دما قرار بگیرد فرم بدن را به خود گرفته و آسایش بیشتری را برای فرد ارائه می‌کند. همچنین باعث کمتر شدن ارتعاش در تشک های دو نفره می‌شود. یکی از مهم‌ترین عوامل برهم خوردن خواب در طول شب همین تکان‌های ناشی از حرکت افراد در تخت دو نفره می‌باشد که به کمک مموری فوم برطرف می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.