2777
2789

چند دیقه پیش با مادرشوهرمو جاریش حرف میزدیم گفتن که عروسی پسر اونیکی جاری بستنی شاید دادن من با سر گفتم نمیدن زن عموی شوهرن به مادرشوهرم گفت شما مگه دادین (تو عروسی من بستنی ندادن)بعد پدرشوهر گف چی شده مادرشوهرم گف فرزانه میگه تو عروسی ما بستنی ندادید😐😐😐

بیایین بقیشو بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستنی تو عروسی؟؟؟🙄🤔 کجا زندگی میکنی؟؟

اره سرو میشه قبل شام اون وسط مسطا

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

منه دربدر هم دادم کل هزینه عقد خودم دادم

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
وا تو تالار قبل شام دیگه😐😐انواع شربت بستنی بعدشامم ژله کیک

چه جالب ماقبل شام سوپ می‌دیم بعدش شام...شیرینی و میوه هم که جای خود..دیگه خرج اضافی نمیکنیم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

بعد مادرشوهرم گف آخه عروسی شما سرد بود بستنی نمیشد بدیم (عروسی من وسط بهار بود حالا)منم گفتم من که داشتم میرقصیدم کلی عرق کرده بودم دیگه مادرجون از سر باز نکن😃😃😃😃

بعد پدرشوهرمم میگف چی شده که مادرشوهرم گف فرزانه میگه عروسی من بستنی ندادید.

طفلی پدرشوهرمم عشقه اصلا گف خب عروسی برادرشوهرمم نمیدیم تو ناراحت نشی