2777
2789
عنوان

زمانی که اقدام میکردین یامیکنین به قمردرعقرب هم توجه میکنین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست

چی چیه😞😞😞😞😞

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو حالی کنه یکی😐

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

آخه اینجوری که ممکنه کلا یه ماهتو ازدست بدی..واسه ما منتظرا که این همه چشم انتظاریم 

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
حالا این قمر در عقرب چی هس؟ 😐😐

سیاره‌ ماه‌ وارد‌ نشان‌ تیر‌ یا‌ همون‌ عقرب‌ میشه‌ و‌ انرژی‌ منفی‌ وارد‌ کره‌ زمین‌ میشه

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

آخه کمم نیس توی این ماه از۱۰خردادتا۱۲خرداد قمردرعقربه درست روزای تخمک گذاریه من که حتی ممکنه آی یوآی هم بشم..

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰