2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 9897 بازدید | 85 پست

ببینید عزیزان من گرفتم همون آدر ماه بود درسته خیلیییی سخته ولی از من به شماها نصیحت هم خودتون هم اطرافیان اول اینکه نترسید بعدش هم به زور هم شده بخورید چیزهایی که ویتامین سی داره غذا به زور بخورید هر چند اشتها کلا کور میشه ولی خب روحیه و بنیه قوی مریزیرو شکست میده 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومامن حس بویایی وچشاییم ازدست دادم بدن دردوضعفم داشتم که ازمایش خون دادم منفی بود البته بعدازمایش حسام ازدست دادم دیروزم ازصبح سرگیجه داشتم امروزم اسهال موندم کروناست یانه؟

گروه کرونا در بارداری  اونجا خیلی پست داری

شما فک کن بعد دوماه هنوز انتی بادی تو بدنم تشکیل نشده باشه! همین 20روز پیشم ی علایمی داشتم اونم سه هقته تقریبا میشه پس چ بدن داغونی دارم! وای اگ مثبت بشه iggچقد خوشحال میشم 

شما فک کن بعد دوماه هنوز انتی بادی تو بدنم تشکیل نشده باشه! همین 20روز پیشم ی علایمی داشتم اونم سه ه ...

اگر بهتر ازول شدی حتی اگر کمی علایم هست تشکیل میشه مقدار ویروس که چقدر دیگه مونده رو هم میگن

اگر بهتر ازول شدی حتی اگر کمی علایم هست تشکیل میشه مقدار ویروس که چقدر دیگه مونده رو هم میگن

بدن دردو تب ندارم تنگی نغسمم ی مقدار کمتزه خس خس و درد ریه دادم بیحالی ک اذیتم میکنه واقعا