2777
2789
عنوان

کسی که عاشقش بودم ...

543 بازدید | 56 پست

دوست پسرم بود الان ۹ روزه سراغی ازم نگرفته. روز اخر طی فواصل زمانی مختلف بهش ۳ تا پیام دادم ولی خوند و جوابمو نداد. منم غرور دارم واسه خودم. دیگه نه پیامی دادم نه زنگی زدم اونم ۹ روزه هیچ تماس و پیامی بهم نداده. تو واتساپ استاتوس میزارم همون چیزی مثل استوری تو اینستاگرامه، سریع نگاه میکنه. احساس میکنم میخواد بهم بفهمونه که من برم پیام بدم و سراغش برم. ولی من نمیتونم این کارو بکنم یکبار سری اول که دعوامون شد من رفتم سراغش فکر میکم احساس میکنه من بازم باید برم فکر میکنه نمیتونم تاب بیارم و میرم. ولی من نمیرم. البته الان دیگه متوجه شده نمیرم سراغش چون ۹ روزگذشته.

بنظرتون با این اوصاف خودش باز برمیگرده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برمیگرده نسبت بهش بیخیال باش جوری که انگار برات مهم نیست حتما برمیگرده 

ولی کلا به پسرا اعتماد نکن معلدم نیست الان سرش با کی گرمه ولش اذیت نکن خودتو

و خدا بیدار است💚محو تماشای گام لرزان غزالی که همین ثانیه ای پیش بدنیا آمد...تو ندیدی او را؟..😊💕
يعني دعوا كردين؟ مقصر كي بود  اون بايد عذرخواهي كنه  اول و دوم نداره كه ادب تو يه رابطه ...

نه عزیزم دعوا نکردیم من فط گلایه کردم ازش هیچ دعوایی نبود. خوند و جواب نداد. حتی گفتم مریضم حالم خوب نیست خوند و جواب نداد. کلا بی دلیل ۳ تا پیام من رو خوند و جواب نداد

منم دارم کم محلی میکنم. حالم بد بود بهتر شدم ولی خیلی طبیعی و عادی رفتار کردم و انگار حالم خوبه

چن وقته با همین؟

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟