چند روزه اومدیم این خونه یخورده قدیمی هست و باغچه داره روز اول دیدم گفتم شاید اینجا کسی نبوده برن دیروز همینمور وسط حیلط رژه میرفتن منم از تنها چیزی که میترسم این چندشه😟
💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
ما خونه قبلیمون حیاطش بزرگ بود چون پشت خونمون خرابه بود از اونجا میومد...حالا یبار داشتم میرفتم حموم نمیدونم چجوری رفته بود اونجا ک ندیده بودمش...همین ک ابو باز کردم دیدم یچی داره بالا پایین میپره...ابو گذاشتم رو داغ و همین جوری هم جیغ و داد خونه هم کسی نبود درو بستم رفتم ب شوهرم زنگ زدم طفلی رو از سرکار کشوندم خونه خودمم تا اون بیاد رو کمد دیواری نشسته بودم اومد اونو کشت و یکمم دعوام کرد و رفت 😁
میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰 عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐