2777
2789
عنوان

حیاطمون پر مارمولک😲میترسم بکشم گناه باشه بارادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سم پاشی اونم شوهرم .من کلا تو حیاط نمیرم .بعضی ها میگن مارمولک کشتنش درست نیست با جانورای دیگه فر ...

اره سمپاشی فکر خوبیه

ن فقط مارمولک کلا تا وقتی میشه دورشون کرد نباید کشتشون من خودم پروانه و حتی سوسک رو ک تو خونه میگیریم نمیکشیم پرت میکنیم بیرون دلم میسوزه واسشون😅❤

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
نميدونم كه قصد تمسخر داشتيد يا خير بهرحال اميدوارم كه اينطور نبوده باشه! و بله دقيقا مورچه ندارم ...

آفرین به دل و جراتتون عزیزم کاش منم مثل شما بودم.منم خیییلی می ترسم فوبیای جونور دارم به همسرم میگم میکشتشون بعد عذاب وجدان میگیرم😔

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
نه مارمولک رو من شنیدم فرق داره ..و کشتنش عواقب داره .با جانورای دیگه فرق داره ..شما نشنیدید وگرنه ...

عه چه جالب منکه میگم شوهرم بکشه ک دیگه نبینمشون😭😭😭سکته میکنم اخه

نور بر تاریکی پیروز است💪

قصد تمسخر ن  منظورم این بود ک اگه ی موجود زنده رم تا حالا کشتین  پس اون حرفتون فقط شعاره ...

نه بابا منطورم به همه حشرلت نیست .فقط این جونور رو میگن نیاید کشت ..میگن نفرین میکنه از این حرفا

عه چه جالب منکه میگم شوهرم بکشه ک دیگه نبینمشون😭😭😭سکته میکنم اخه

منم همیتطور اول خیلی خونه رو دوست داشتم 

از دیشب حالم بده دست و دلم بکار نمیره 

آخه خدا چرا این مدلین این چندشا😣

منم همیتطور اول خیلی خونه رو دوست داشتم  از دیشب حالم بده دست و دلم بکار نمیره  آخه خدا ...

ما خونمون نوسازه ولی کوفتیا میان بازم پارسال ک حامله بودم یکی دیدم اینقد جیغ زدم ک خوبخ بچم سقط نشد 

برای همون دلم میخواد همشونو بکشم😭

نور بر تاریکی پیروز است💪

ما خونمون نوسازه ولی کوفتیا میان بازم پارسال ک حامله بودم یکی دیدم اینقد جیغ زدم ک خوبخ بچم سقط نشد& ...

منم همش استرس دارم میگم واسه بچه بده ..کشتنش میگن نفرین میکنه ..اگه این خرافاته سم پاشی میکنم ..چون واقعا نمیتونم اینجوری زندگی کنم