2777
2789

ميخوان صندلى هاى ماشينُ عوض كنيد.

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس کودک الیت و ایدا خوبه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
نه صندلی ماشین بچه منظورمه

ببخشيد🤦🏻‍♂️

فكر كردم صندلى هاى ماشين ميخواستم كمكتون كنم😅

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....
الیت پلاس؟ 

بله

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
خودتون تجربش دارین؟ 

بله پسرم میشینه ...جفتشو امتحان کردم

الیت پلاس وچی امتحان کردین؟ 

گفتم ایدا