2777
2789
عنوان

نمیدونم برو خونه‌بابام یا نه...☹

660 بازدید | 56 پست

دیشب بدجور باشوهرم دعوام شد قشنگ ترور شخصیتی کردیم همو..

همش ایراد میگیره بهم‌ک اندامت فلانه حقم داره اندامم بعداززایمان خیلی بد شده من۲۳سالمه۶۲وزنمه ۱۶۰قدم

چاق نیستم ولی تمااااام بدنم ترک خورده و شل شده 

هربار یجور چندشی بهم نگاه میکنه و ایرادامو میگه منم این دفعه ساکت نموندم و توچشاش نگاه کردم ایراداشو گفتم اونم گفت من مردم هرجوری باشم عیب نداره واسه من دخترزیاده چرا باید پول بدم توپروتز کنی یاعمل کنی هرمدل دختری بخام هست...راستم میگه متاسفانه

میگم واسه توبچه اوردم بچه رو هول میده میگه غلط کردی من بچه نمیخاستم بزور وادارم کردی بچه بیاریم ک جای پات محکم شه!

الانم رفته باغ بادوستاش شبم نمیاد نمیدونم برم خونه بابام یا نه حالم ازش بهم میخوره😔

خاک توسرش خاک توسرش

حالم ازش بهم خورد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مردم واس من همه جور دختری هست!! راست میگه؟!!! 

برد پیته همسرت؟ 

وضع مالیش خیلییی توپه؟ 

چ اعتماد بنفسی اون دارع و چ بی اعتماد ب نفسی تو 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وای خدا!! عجب چیزیه!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سر چی دعواتون شد

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

چقدر بیشعور نفهم اح اح چرا اون مرده عیب نداره کی گفته 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...