2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

380 بازدید | 24 پست

ساعت نه واکسن پسرمو زدیم.الان خوابیده.از کی تب و دردش شروع میشه و اگه تجربه ای دارید که به دردم بخوره بهم بگید.و اینکه خیلی تبش شدید بشه چیکار کنم

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ماه بعد واکسن داره 

از الان‌نگرانم

اخه استامینوفنم نمیخوره

باید شیاف بذارمش

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
دختر منم ماه بعد واکسن داره  از الان‌نگرانم اخه استامینوفنم نمیخوره باید شیاف بذارمش

شیاف مشکل نداره؟

پسر منم باید بزور بریزیم تو حلقش

چند روز تب میکنن

دختر من ۲ روز تب داشت. تا ۳ روز می شلید! روز ۴رم و پنجم دیگه تقریبا خوب بود. یادت باشه استامسنوفن برای تب نیست فقط، برای درد هم هست. اگر پاش درد میکرد بهش بده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
دختر من ۲ روز تب داشت. تا ۳ روز می شلید! روز ۴رم و پنجم دیگه تقریبا خوب بود. یادت باشه استامسنوفن بر ...

تبش شدید بود یا کم بود

ببخشید زیاد سوال میپرسم نگرانشم.ممنون جواب میدی گلم

شیاف مشکل نداره؟ پسر منم باید بزور بریزیم تو حلقش

نه مخصوصا کودکان داروخونه دارن

دختر من بزور بریزم تو حلقش اوق میزنه بالا میاره

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
نه مخصوصا کودکان داروخونه دارن دختر من بزور بریزم تو حلقش اوق میزنه بالا میاره

چند ساعتی باید استفاده بشه.شیافم خریدم طریقه مصرفشو نمیدونم

هم دردشو کم میکنه هم ورمشو میگیره

دختر من مگه میذاره بزنم فرار میکنه😂

خونه رو کثیف میکنه