2777
2789

از مار به شدت وحشت دادم.جوریکه دستشویی هم میخام برم اول تو سنگ توالت رو نگاه میکنم بعد سقف رو بعد میرم تو..حالا هم که خواب مار ولم نمیکنه..دیشبم خواب مار سبز دیدم و مار آبی که تو آبه😑😑😑😑

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ترسو از مارمولک دارم😐😂خونه فامیل که میریم دسشویی تو حیاط باشه یه نفرو میفرستم بره چک کنه چی ...

نه من اصلا از مارمودک نمیترسم میکشمش..ولی مار رو تو تلویزیونم ببینم وحشت میکنم چشمامو میبندم

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

مثل گذشته ی من شدی،دیگه بهش فکر میکنم،مار هم به خواب نمیبینم،اینقد میترسیدم،یه متر برف زمین بود من از مار میترسیدم،همیشه هم مار میدیدم،اینقد میترسیدم ناخواسته میگرفتمشون تو دستم،یعنی کاملا لمسشون میکردم تو واقعیت.اما الان دیگه نه.

نه من اصلا از مارمودک نمیترسم میکشمش..ولی مار رو تو تلویزیونم ببینم وحشت میکنم چشمامو میبندم

برعکس من مارو خیلی دوسدارم حتی تو ذهنمه بخرم نگهداری کنم😐اما مارمولک کوچولوئه میترسم بره جایی که نباید بره😑😂

اول خاسم بگم دشمن خوش خط و خال اما حالا که خوندم پیاماتو فهمیدم فوبیای مار داری.اگه خودتو درمان نکنی و غلبه نکنی واست دردسر میشه

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه