2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خواب مار میبینم..چیکار کنم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 43 پست
اجی من که الان دارم برات مینویسم خودم ترسو ترین دختر دنیام، طوری که شبا همش توهم عنکبوت و همه جور جک ...

لامصب ذهنم هم میترسه

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میدیدم قبلا , شب تا صبح عذاب میکشیدم,شبا قبل خواب همیشه آیه الکرسی و سوره ناس بخون اگرم تونستی قرآن بخون, خیلی خوبه

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
داغون میشی از نظر روحی

همش به خودت تلقین کن که مار هرچقدر قدرت داشته باشه قدرتش از خدا بیشتر نیست خدایی که همیشه مراقب منه

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
همش به خودت تلقین کن که مار هرچقدر قدرت داشته باشه قدرتش از خدا بیشتر نیست خدایی که همیشه مراقب منه

چه قشنگ گفتی

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
منم خیلی میدیدم قبلا , شب تا صبح عذاب میکشیدم,شبا قبل خواب همیشه آیه الکرسی و سوره ناس بخون اگرم تون ...

حتما باید اینکارو بکنم.موافقم

اخه مار از توالت بیرون میاد؟شاید یه دلیل روانشناسی داره وخانوما این ترسو دارن

اره میاد

چون من خودم دیدم

برای همین بابام کل سرویس بهداشتیو بازسازی کرد

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
یلنی چی لمسسون میکردی؟؟؟😖😖😖 وای من اصلا یجا که دید نداشته باشه پامو بزارم نمیرم که مثل علفزارو ای ...

اینقد میترسیدم،یه بار دستمو بردم بین شخم ها یه چیزی بردارم،دیدم یه چیز سرد و لطیف اومد تو دستم کشیدمش بیرون از وسط یه مار رو گرفته بودم  یه بار روطناب رفته بود تو لباسی که پهن کرده بودم،وخیلی اتفاق های دیگه.......خیلی طالع داشتم از مار  دیگه ازش بی خیال شدم،نمیبینم.

اینقد میترسیدم،یه بار دستمو بردم بین شخم ها یه چیزی بردارم،دیدم یه چیز سرد و لطیف اومد تو دستم کشیدم ...

با ابلفضل😱😱😱😱من بودم سکته رو زده بودم