2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خواب مار میبینم..چیکار کنم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 43 پست

فوبیا مار داری منم داشتم و شدید هم بود مشکلم 

جوری که تو کتاب زیست که عکس مار بود و واسه اولین بار دیدم سر کلاس بلند جیغ زدم و بعدش یه روزنامه مامانم چسبوند رو عکسش

منم اونموقع ها زیاد خواب مار میدیدم الان دیگه خداروشکر درمان شدم

اگه امضامو خوندی یه صلوات واسه خوشبختی داداشم بفرست💚🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول خاسم بگم دشمن خوش خط و خال اما حالا که خوندم پیاماتو فهمیدم فوبیای مار داری.اگه خودتو درمان نکنی ...

چی میشه؟

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
اره لعنت بهشون با اون قیافه هاشون اصلا انگار منتظرن فرصت پیدا کنن خودشونو بندازن روت کثافطای مرض گرف ...

😂😂😂😂😂

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
خیالت راحت مار آبی بی خطره

اگه خواب ببینیم یه مار بزرگ سبز رنگ ک میخاد بهمون حمله کنه رو با کمک مامانم و چن تا زن دیگه میکشن تعبیرش چی میشه ب نظرت؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
وای چرا بعضی خانوما میترسن ازسراخ سنگ توالت که مار بیاد دلیلش چیه دختر خاله منم اینجوریه

چون بیرون میاد

ترسشون طبیعیه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

اجی من که الان دارم برات مینویسم خودم ترسو ترین دختر دنیام، طوری که شبا همش توهم عنکبوت و همه جور جک و جونورو توی خواب دارم و جیغ میکشم تو خاب، ولی یه جا خوندم اینا توی ذهن شماس‌، قبل از خواب با مغزتون حرف بزنید بگید چیزی وجود نداره،بگید الان خواب نمی بینم و....

اینارو رعایت کن شاید بهتر بشی عزیزم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
مثل گذشته ی من شدی،دیگه بهش فکر میکنم،مار هم به خواب نمیبینم،اینقد میترسیدم،یه متر برف زمین بود من ا ...

یلنی چی لمسسون میکردی؟؟؟😖😖😖 وای من اصلا یجا که دید نداشته باشه پامو بزارم نمیرم که مثل علفزارو اینا.میترسم مار بپیچه دور پام

زنان قهرمان و شجاع ید

الان مسخره کردی یا جدی میگی؟🤐😁

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔