2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم😍 دعا کن خوب بشه وگرنه دیگه سما رنگ مو نمیرم😁

عزیزم‌اگر کارش خوب باشه خیلی خوشگل میشه 

من چندسال آمبره بود موهام.تا خانمیکه انجام میدادن رفتن ازایران وانقدرکارشون وخودشونودوسداشتم دیگه پیش کسی نرفتم.

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

عزیزم‌اگر کارش خوب باشه خیلی خوشگل میشه  من چندسال آمبره بود موهام.تا خانمیکه انجام میدادن رفت ...

اره کارش خوبه تو پیجش کاراشو دیدم خوب بود

حالا ایشالا رو موها منم خوب در میاد

اره کارش خوبه تو پیجش کاراشو دیدم خوب بود حالا ایشالا رو موها منم خوب در میاد

ان‌شاءالله حتما

بعدش مراقبت کن ازموهات 

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

من موهام خیلی نازک و لخته.از خدامه ب واسطه رنگ موهام یکم مجعد بشه😁 ماسک مو میخواد و شامپو موهای رن ...

حالا من نرمو فر ریزم

اره خوب ماسک و نگهداری میخواد از همون خانم یا مشاورمعتبربپرس باتوجه به جنس موهات

حالا من نرمو فر ریزم اره خوب ماسک و نگهداری میخواد از همون خانم یا مشاورمعتبربپرس باتوجه به جنس موه ...

من میخوام یکم مجعد بشه و کف سرم نچسبه ب خاطر نرم و نارک بودن موهام.ماسک مو میزنم موهام بدتر نرم میشه

من میخوام یکم مجعد بشه و کف سرم نچسبه ب خاطر نرم و نارک بودن موهام.ماسک مو میزنم موهام بدتر نرم میشه

موهات فکرکنم چربی طبیعیش کم شه بارنگ

من نمیدونم راستش که راهنمایی کنم.