2777
2789
عنوان

با دوست پسرم چیکار کنم!؟

256 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر. من ۲۳ سالمه و دوست پسرم ۲۷ سالشه 

من و اون ۵ سال پیش باهم اشنا شدیم و خیلیم رابطمون از همه جهت خوبه ، فقط از روز اول ک باهاش اشنا شدم یکم دو دل بودم چون قدش ۱۶۵ عه. پیش خودم گفتم اینهمه صفات خوب داره و عادی میشه اما عادی نشده برام.... کمکم کنید خیلی وابسته ام و اونم خیلی عاشقمه ب هررربهونه ای اومدم کات کنم نذاشته، نمیخام غرورش رو له کنم و دلیل جدایی رو بهش بگم ، راهکار بدید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد پنج سال تازه فهمیدی فدش عادی نمیشه؟😐 خیلی بدجنسی گنا داره

خب اخه همه صفات خوبو داره، گفتم مهم نیست به چشم نمیاد قدش... ولی خب هرکاری کردم باز ب چشمم میاد الان...چیکار کنم؟

از همه جهت خوبه ولی چرا مهم نیس؟ منم مثل سما فک میکردم فک میکردم عادی میشه ولی هنوزم ک هنوزه فک میکن ...

والا از من یکی بود خیلی قدش بلند خوش قیافه بود ولی یه زره اخلاق نداشت و این باعث جدایمون شد الان میگم مرد ن قیافه داشته باشه نه قد هیکل فقط مرد باشه و اخلاق داشته باشه 

والا از من یکی بود خیلی قدش بلند خوش قیافه بود ولی یه زره اخلاق نداشت و این باعث جدایمون شد الان میگ ...

شاید باورت نشه ولی منم بخاطر اینکه بقیه رو دیده بودم وفادار و متعهد نبودن حتی قدبلند بودن اما دوست پسرم وفادار بود و ادم بود باهاش دوست شدم ولی نمیدونم چرا الان ک از همه احاظ با هم اوکییم چرا قدش انقدر جلو چشممه!

شاید باورت نشه ولی منم بخاطر اینکه بقیه رو دیده بودم وفادار و متعهد نبودن حتی قدبلند بودن اما دوست پ ...

نمیدونم عزیزم چی بگم ولی زن مرد بعد ک دیگ باهم زندگی کنن قیافه ها و همه چیشون برای هم عادی میشه حالا بازم خودت ببین میتونی کنار بیای با این موضوع یانه