2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردی نداره در حد درد معاینه که برای عفونت انجام میدن.من پنج سال داشتم مشکل خاصی نبود مارکش هم نمیدون ...

بعد اگه بخواین بچه دار شید باید دربیارید؟ 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

دیروز وزارت بهداشت اعلام کرده تو خانه های به اشت هر گونه دادن وسیله جلوگیری ممنوع ورایگان.نخواهد بود..فکر کنم دیگه دستگاهم نزارن....میگن همه باید بزان چندتا چندتا..دارن برا زندگی ملتم تصمیم میگرین

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
بعد اگه بخواین بچه دار شید باید دربیارید؟ 

آره دیگه..زیاد موندنش احتمال عفونت و چسبندگی رحم رو بالا میبره منظورم بالاتر از پنج ساله

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
تو پریود دفع شده بوده و نفهمیده کسایی که تو پریود خون لخته ازشون میره ، آیودی باهاش میره و نمی فهمن

دفع نشده بود بعد از اینکه فهمید بارداره رفت سونو دستگاه هنوز مونده بود تو رحمش  . دکتر درش آورد. تکون خورده بود دیگه.

آیودی  باعث میشه خیییلی خونریزی داشته باشی وقتی پریودی

راست می گی؟

اره بابا راست.میگم اطلاعیشو دیدم ...میگن نه که جمعیت داره میره به سوی پیری ..میخوان ملت بچه دار بشن اول این که وسایل جلوگیری تو خانه های به اشت رو جمع میکنن پس دستگاهم نمیزارن باید خصوصی تو مطب با هزینه زیاد بزاری...میگفتن مثل یه سالی بوده قبلنا دز قرصهای جلوگیری رو اوردن پایین تا ملت باردار شن الانم میگن قرصا دیگه قابل اطمینان نیست

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........