2777
2789
مناول بعد از اینکه پوستش و کندم با چند تا سیر خورد شده میزارم تو قابلمه نمک و زردچوبه می زنم آبش که خشک شد روغن میریزم و شوید یکم موند آب میریزم و قتی پخت تخم مرغ می زنم رو تخم مرغها هم فلفل می ریزم
امروز برای امام زمانت چه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز خلالی که تفت خورد زرچوبه و نمک فلفل و شوید و باقلارم باهاش تفت میدی بعد 1 لیوان آب میریزی میزاری خوب بپزه و آبش که کم شد 1یا 2تا تخم مرغ میندازی تنگش و همش میزنی
@2bare_man
عسلی جون سلام

توضییحت اصلا کامل نبود دوستم

من که بلد نیستم اصلا

قشنگ از مواد اولیه بگو تا اخر ممنون و بوسسسسسسس

نسی جون شما هم که شمالی هستی بگو


با اجازه نگار گلم
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
تهرانم و اصلا تا حالا نخوردم و فقط به به شنیدم گریهههههههههه
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
آخه باقلا ش مخصوص شماله من نمی دونم شما با چه باقلایی درست می کنیین البته یه لوبیا های کرم رنگ درشتی هست که بهش می گن باقلا کشاورزی فکر کنم اون و بتونیین پیدا کنین
امروز برای امام زمانت چه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج
مینا جون باقالیش مخصوصه نه از این باقالی ها که باهاش باقالی پلو میپزیم
باید باقالی رو تفت بدی با زردچوبه و نمک بعد مقداری شوید خشک اضافه میکنی و آب. میذاری تا بپزه. 5-6د دقیقه به سرو توش تخم مرغ خام میریزی و هم میزنی
طرز تهیه رو بگو گلم

لوبیا کشاروزی شنیدم من باقلا نشنیدم
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
واد لازم (جهت ۲ نفر):
- لوبیا کرم رشتی (لوبیا کشاورزی) ۲۰۰ گرم (بدون پوست)

- شوید خشک ۱۰۰ گرم (معادل شوید تازه خرد شده مناسب تر است)

- سیر ۱ بوته (ترجیحا تند)

- تخم مرغ ۲ عدد

- نمک و زردچوبه

لوبیا را حدود ۵ دقیقه روی شعله کم تفت داده و سیر پوست کنده به آن اضافه گردد ۵ دقیقه دیگر تفت داده شود.

شوید خشک-نمک و زردچوبه اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر نیز تفت می دهیم.(در صورت استفاده از شوید تازه ،شوید را هنگام اضافه کردن سیر تفت دهید.)

دو بند انگشت آب اضافه شود و روی شعله کم به مدت ۱ ساعت قرار گیرد و در ۵ دقیقه پایانی ۲ عدد تخم مرغ به آن اضافه گردد.

تمامی این فرایند در داخل یک قابلمه تفلون انجام میگیرد.توضیح اینکه "گمج" چیز دیگریست!

حال قاتوق خوشمزه شما حاضر هست و به همراه برنج کته و اشپل ماهی،زیتون و... نوش جان کنید.
امروز برای امام زمانت چه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز