واد لازم (جهت ۲ نفر):
- لوبیا کرم رشتی (لوبیا کشاورزی) ۲۰۰ گرم (بدون پوست)
- شوید خشک ۱۰۰ گرم (معادل شوید تازه خرد شده مناسب تر است)
- سیر ۱ بوته (ترجیحا تند)
- تخم مرغ ۲ عدد
- نمک و زردچوبه
لوبیا را حدود ۵ دقیقه روی شعله کم تفت داده و سیر پوست کنده به آن اضافه گردد ۵ دقیقه دیگر تفت داده شود.
شوید خشک-نمک و زردچوبه اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر نیز تفت می دهیم.(در صورت استفاده از شوید تازه ،شوید را هنگام اضافه کردن سیر تفت دهید.)
دو بند انگشت آب اضافه شود و روی شعله کم به مدت ۱ ساعت قرار گیرد و در ۵ دقیقه پایانی ۲ عدد تخم مرغ به آن اضافه گردد.
تمامی این فرایند در داخل یک قابلمه تفلون انجام میگیرد.توضیح اینکه "گمج" چیز دیگریست!
حال قاتوق خوشمزه شما حاضر هست و به همراه برنج کته و اشپل ماهی،زیتون و... نوش جان کنید.
امروز برای امام زمانت چه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج