حدود ۶سال شاید بشه از مرطوب کننده کیوی نوع آبیش که مخصوص پوستای خیلی خشکه استفاده میکنم اینبار هرچی گشتم پیدا نکردم ازش مجبور شدم سبز آبیشو بخرم باز برای پوستای اگزمایی گفتم منم که پوستم خییلیی خشکه خریدمش ۹۸۷هزارتومن بازش کردم دیدم وازلینه نظرات دیجی کالا رو قبل خرید خوندم دیدم چندین نفر میگفتن وازلینه و حیف پولی که براش دادم و ناراضی بودن ولی باتوجه به اینکه آبیش خوب بود اعتماد کردم وخریدمش چون آبیش گیدم نیومد ولی تا ازش زدم وازلینه خیلی داغونه خیلییی سنگینه جذب نمیشه پوستم اصلا درمان نکرد اون آبیه با چندبار استفاده نرم میشد این یکی جذب نمیشه تا وضو بگیرم مجبور میشم پاکش کنم می بینم پوستم خشک خشکه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پوستی ک دچار اگزماس با خشک فرق داره خب. شما اشتباه خریدی.
من پوستم خشکه اینو استفاده میکزدم
اما بعدش مارک دیگه پیدا کردمک عالی تر بود اینو گذاشتمش کنار
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمیخورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که میترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤