2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كرونا تو هر كشوري علاوه بر دولت ب فرهنگ مردم اًون كشور ارتباط مستقيم داره 

وقتي مردم خودشون رحم نميكنن ي ماسك نميزنن مقصر كيه؟

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

فعلا که بعضی از مردم انقدر بی عرضه ان که رعایت نمیکنن ماسک نمیزنن مهمونی میرن مسافرت غیرضرور میرن .🙄🙄🙄

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
ایا میخواهی با نظرسنجیه عرضه ی ایران اعضای سایت را داخل گونی بندازی؟

ن بابا گونی چیه همه کشورهایی که گرفتن این ویروس از مهم ترین کشورها بودن همه این کشورها با ایران رابطه داشتن 

ایران و همه اینا که گرفتن صد درصد دخیل بودن توی این مریضی 

فقط میخواستن اینو وسط چین خراب بشه که شد البته الان فکر کنم کمتر گرفته باشه ازهمه کشورها 

الان همه این مریضی هیچیش به نفع ما نبود همش به نفع دولت بود

به بیرون رفتن که نیست.الان یکی از اقواممون دو تابچه شیر خوار داره ۲۴سالسه چهارماهه قرنطینه بوده کروناگرفته ..بچهاشو بعد بیست روز دیب دیده که دکتر گفته خوب شده

یعنی واکسنش کی میاد؟ ممکنه بچه ها کلا از مهر آنلاین درس بخونن و حالا حالاها مدرسه نرن؟؟

اره مگه ندیدی همه جا دیگه مجازی شد 

یا ساله دیگه هم واکنش ممکنه ممکنع بیاد البته ایران که نمیتونه اگه کشورهای دیگ بسازن

به بیرون رفتن که نیست.الان یکی از اقواممون دو تابچه شیر خوار داره ۲۴سالسه چهارماهه قرنطینه بوده کرون ...

اگه به بیرون رفتن نیست پس به چیه؟خودش بیرون نرفته شوهرش رفته رعاایت نکرده مهمان داشته یا وسایلی که خریدن ضد عفونی نشده