2777
2789
عنوان

شوهر کردن پز ندارد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 124 پست
اره فقط کم مونده مچ دستشو بکنه تو چشمم بگه میبینی النگو دارم؟😂تو شوهر نداری برات بخره

آره والا 😂😂😂

انگار شوهرای خودشون چه تاجی به سرشون زدن، اونم مردای قدیم نه پسرای الان که شلوارشونو نمیتونن بالا بکشند البته اکثرشون 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا.حالا م قبل از همه ازدواج کردم بعد الان دختر عمم میاد واسه من کلاس میزاره یا آستین لباسشو میزنه ...

😆😆😆😆😆😆😆😆

منم طلا تو عقد زیاد داشتم بعداز عروسی همش واسه خونه رفت...

البته من‌نقره بیشتر میپسندم...صدای النگوهم خیلی رومخمه😑😑😑😑😑

اونی میگه که من حسودیم میشه😐

خداوکیلی یه سوال ازدواج کردن با یه نفر تو سن پونزده شونزده سالگی حاملگی تو هجده سالگی

اها😂😂راستی اینو یادم رف میاد پز میده بچم پسره 😐😐😐

خداییش حسادت داره؟!😦

خواهش میکنم دیگه تکرار نشه😊 با این روالی ک گرفتی نهایتا تا دو روز دیگه کاربریت میترکه.. باز خواست ...

دلیلی واسه ترکیدن نمیبینم 

نگران نباش ، چیزی که زیاده شماره 😁

بر پدر و مادر کسی لعنت که در این مکان آشغال بریزد 
😆😆😆😆😆😆😆😆 منم طلا تو عقد زیاد داشتم بعداز عروسی همش واسه خونه رفت... البته من‌نقره بیشتر می ...

منم الان که میبینم اینا اینجوری میکنن میخوام طلاهامو بفروشم نقره بگیرم😊😊😊

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
والا.حالا م قبل از همه ازدواج کردم بعد الان دختر عمم میاد واسه من کلاس میزاره یا آستین لباسشو میزنه ...

بچه دختر عمه منه دقیقا 

میاد دستش رو میزاره رو دستم بعد میگه ببخشید دستت اذیت میشه اخه شوهرم انگشتر بزرگ دوست داشت اینو خرید بعد هی با گردنبندی که شوهرش بهش داده ور میره 

میخوام بگم تو ام برو با این شوهرت 😑

اونی میگه که من حسودیم میشه😐 خداوکیلی یه سوال ازدواج کردن با یه نفر تو سن پونزده شونزده سالگی حامل ...

اگه نداشت که تاپیک نمیزدی😂😂😂😜😜😜

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
اونی میگه که من حسودیم میشه😐 خداوکیلی یه سوال ازدواج کردن با یه نفر تو سن پونزده شونزده سالگی حامل ...

واسه یه دختر تو این دوره زمونه نه والا، بیشتر دلسوزی داره که این چیزها را مایه ی افتخار بدونه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اگه اون پسر تو نی نی سایت عضو باشه جسارتا خاک هم رو سرش نمیریزیم جا برسه دعوا😐😏

اومده اینجانطق هم میکنه برای ماپسرباعرضه وباجنم که بشه بهش تکیه کردنایابه خیلی. بعدخودشونمیدونم چه شاخی میدونه

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست

هر کسی یه بخت و اقبالی داره...

این حرفا چیه...

من مشکلم با پز دادنه انگار هیچکس قرار نیست شوهر کنه فقط اینا شوهر کردن

آره خب! فوقش مث سایر آقایون غیور سایت میری با کاربری خانوم میای😐

نیازی نمیبینم 😅✋

اگه میخواستم همچین کاری بکنم ، همون اول میکردم 😉

بر پدر و مادر کسی لعنت که در این مکان آشغال بریزد