2777
2789
عنوان

شوهر کردن پز ندارد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 124 پست
چی بگم:/ نمیدونم چطو بقیه هفته ب هفته براشون خواستگار میاد😂من تا الان یکیشم ندیدم جواب رد بدم دلم ...

حیفه

درستو خوب بخون

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای منم پیش اومده قبلا  من ده ساله پیش تو سن ۲۴ سالگی ازدواج کردم دو بچه دارم  دقیقا ...

😂😂😂😂چي بگم

اخه خيلي خنده داره كسي بخاد پز بده

مهم عاقبت بخير شدنه نه صرفا ازدواج 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اگه اون پسر تو نی نی سایت عضو باشه جسارتا خاک هم رو سرش نمیریزیم جا برسه دعوا😐😏

یادم نمیاد موقعی که خواستم عضو سایت بشم باید از پریسا آذری اجازه میگرفتم🤔

ببخشید😣

بر پدر و مادر کسی لعنت که در این مکان آشغال بریزد 
خب معمولا خواستگار پزشکا کم میرن ولی اونایی میرن خوبن☺ خب بعضی اینا پول حلقشونم داماد نداشت بده خان ...

چی بگم امیدوارم همینطور باشه=|

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
خب معمولا خواستگار پزشکا کم میرن ولی اونایی میرن خوبن☺ خب بعضی اینا پول حلقشونم داماد نداشت بده خان ...

اقا واقعا چنین چیزی نیست

من قبل از اینکه پزشکی قبول شم خواستگارام کم بود .الان خیلیه .بعد مثلا طرف میاد جلو به خیال اینکه زنه دکتر بگیرم پول مفت کلاسه مفت

بعد که میفهمه من پردیس میخونم خرج دانشگاهم میفته رو دستش میکشه عقب  

فقط طلاق

حیفه درستو خوب بخون

درسمو میخونم ولی گفتم هرچی به جای خود...

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
منم از پز دادن بدم مباد....من کلا با دخترای فامیل خوب بودم تو مجردبم وقتی یکی یکی عقد کردن همچین خود ...

دقیقا،  دوست منم یه جوری گفت دارم به خواستگارم فکر میکنم انگار به اورانیوم غنی شده رسیده  بابا یه شوهر که این حرفا رو نداره 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اقا واقعا چنین چیزی نیست من قبل از اینکه پزشکی قبول شم خواستگارام کم بود .الان خیلیه .بعد مثلا طرف ...

😂😂تو بی نظیری😂😂

پول پردیس😃

نه بابا خیلیا واقعا نمیرن بدلیل اینکه میگن ما که میدونیمنمیدن بهمون چرا خودمونو سبک کنیم 

اره حتما برای بیکارای بی عارکه خرجشونم باباشون میده😏

داری خودتو مثال میزنی ؟😂 درست میشه زندگیت انشالله

پ ن : دانشجو معلمم و ۲ ساله دستم تو جیب خودمه

اگه معلم شیمی خواستین در خدمتم 😎

بر پدر و مادر کسی لعنت که در این مکان آشغال بریزد 
منم از پز دادن بدم مباد....من کلا با دخترای فامیل خوب بودم تو مجردبم وقتی یکی یکی عقد کردن همچین خود ...

والا.حالا م قبل از همه ازدواج کردم بعد الان دختر عمم میاد واسه من کلاس میزاره یا آستین لباسشو میزنه بالا النگوهاشو نشون بده یه بار خیلی رو مخم بود گفتم کلا چقدر طلا خریدن برات؟گفت ۳۰ گفتم اها از پول سه تا النگوی منم کمتر شده که بعدشم پاشد رفت دلم خنک شد😁😁😁

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
یادم نمیاد موقعی که خواستم عضو سایت بشم باید از پریسا آذری اجازه میگرفتم🤔 ببخشید😣

خواهش میکنم دیگه تکرار نشه😊

با این روالی ک گرفتی نهایتا تا دو روز دیگه کاربریت میترکه..

باز خواستی عضو بشی حتما حتماااا باهام هماهنگ کن😊