2777
2789
عنوان

شوهر کردن پز ندارد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 124 پست

یکی از دوستام تو ۱۶ سالگی از ی پسره خوشش اومده بعد همون پسره ب من پیشنهاد داده بود هرچی ب دوستم گفتم خوب نیست گوش نکرد بعد نامزد کردن هروقت مارو میدید انگار تاج برده بعد جدا شدن از اون موقع دو بار فقط دیدمش ک تا میبینه من دارم میام سریع خودش و قایم میکنه یا سرش و میندازه پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نگفتی اینا پروفایلشونم میزارن به زندگیم وان یکااااد اویزان میکنم شاید در این حوالی کسی دیده اش تنگ بااااشد😂😂😂

البته من بزام مهم نیست تو چه سنی ازدواج کنن فقط پز دادنش خیلی مسخرست

باور کن الان داشتم با رفیقم حرف میزدم  

هفته پیش جمعه بهم گفت من حالا حالا ها قصد ازدواج ندارم و از این حرفا، الان میگه برام خواستگار اومده دارم راجع بهش فکر میکنم 😵گفتم تصمیم قاطع فقط تو 

خیلی براش خوشحال شدم ولی این دوگانگی و پزای زیر پوست عذابم میده 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

تو جمع منو دوستام دقیقا برعکس هست

من دانشگاه دولتی درس خوندم اخرین نفر هم ازدواج کردم بعد همشون حسرت میخورن میگن خوشبحالت دیر ازدواج کردی،رفتی شهر دیگه کلی چیزای جالب تجربه کردی

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
به نطرم شما شدیدا حساس شدی 

نه 😐

خیلی رو مخم بود اخه یکیشون شوهرش قبلا خواستگار خودمم بوده هی یه نگاه به من میکرد هی پوزخند 

دوباره😐تا حدی که مادرمم گف چرا اینطور میکرد چیزی شده😐

چقد سن ازدواج پایین اومده  

من ۱۹ سالمه کلا ز غوغای جهان فارغم    

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

حالا زیادم ربطی به سن نداره زنای گنده دیگه هم دیدم که تا دوتا مجرد میبینن دلسوزی میکنن 

واااای یعنی خواستگار نداری؟؟؟

حالا شوهر خودشونو ببینی باید نماز آیات بخونی  

و چنان النگو هاشونو تکون تکون میدن 

باشه بابا فهمیدیم کاپ طلا رو بردی دست بکش

من 24. هیچ لذتی نداره برام زندگی 

من 18 عقد کردم الان 24 سالمه پشیمونم شدیید.

حاضر نیستم مثل بعضیا دروغ بگم که ازدواج تو سن کم خوبه...

تو رو خدا زود ازدواج نکنین چون چند سال بعد طرز فکرت 180 درجه عوض میشه

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

من با شما کاری ندارم.ولی واقعا بعضی مجردا چشم دیدن متاهل ها رو ندارن.نمونه اش دوسته خودم ک مجرده.تا میگم با شوهرم خوبیم و خوشیم قشنگ معلومه حسادت میکنه.ولی وای ب اون روزی ک بهش بگم دعوا کردم.میگه من ک بهت گفتم شوهر نکن.منم میگم من عاشقه شوهرمم دعوا پیش میاد.یعنی بزنگم بگم طلاق گرفتم فک کنم از خوشحالی غش کنه.واسه همچین آدمای حسودی باید کلاس هم گذاشت

بنظرم اینکه انتخاب شده باشی حس خوبیه

هرچیزی ب جای خود 

من خودم دارم پزشکی میخونم ولی یدونه خواستگار هم ندارم

و این گاهی حس بدی بهم میده

اینکه دوست داشتنی و خواستنی نیستم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
اسی نگفتی اینا پروفایلشونم میزارن به زندگیم وان یکااااد اویزان میکنم شاید در این حوالی کسی دیده اش ت ...

همونی که ناخونای بلند با لاک نقره ای داره!؟ 😂😂

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره