2777
2789

یعنی میخوام دکتر نرم و به صورت طبیعی اقدام کنم ..بنظرتون کارم درسته؟چون دوستام میگفتن دکتر برو که ماه اول باردار بشی😑 خوشحال میشم تجربه هاتونو بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند درصد احتمال داره ماه اول بگیره؟؟؟؟

با تنبلی😕😟

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

قبل از بارداری میری دکتر یه سری آزمایش و همینطور معاینه میشین که اگر مشکلی بود قبلش برطرف بشه مثلا من که رفتم گفتن کم خونی شدید داری اول سه ماه آهن بخور بعد ولی اگه نری هم طوری نیست

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

حتما برو ک اگه مشکلی داشته باشید رفع شه هم خودت هم شوهرت

من 11 ماهه اقدامم همسرم ضعیف بود نمیگرفت

سری قبلا هم گفتم ولش کن نرم  بعد باردار شدم ماه دوم کیست بزرگ داشتم نمیدونستم خارج از رحم شد 

حتما حتما برو

منم تازه یکماهه اقدام کردم.الان6روزه از وقت پریودیم گدشته وای زیردلم دردمیکنه.ینی پیودمیشم یاباردارم ...

تا حالا سابقه عقب انداختن داشتی؟انشالله که باردار باشی عزیزم..ی بی بی چک بزن

نیازی ب دکتر نیست. اگه پرب هات منظمه طبیعی اقدام کن. چرا پیشفرض فک‌میکنی مشکل داری؟  اگه ۶ ماه نشد برو دکتر

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
جدی!ای وای پس باید برم..بیمه هم نیستیم.. آزاد کلی هزینه میشه

اره حتما برو عزیزم 

خرجش اشکال نداره کمه انشالله خدا بیشترش کنه 

ولی اگه خدایی نکرده دردسر بزرگتر پیش بیادباید دوبرابر پرداخت کنی

نیازی ب دکتر نیست. اگه پرب هات منظمه طبیعی اقدام کن. چرا پیشفرض فک‌میکنی مشکل داری؟  اگه ۶ ماه ...

منم پریودام منظم بود سر ساعت دکار نرفتم و دردسر شد عزیزم

اصن اعتماد نکنید هرکسی ی جور واکنش نشون میده بدنش