2777
2789

بچه ها از دیروز که فهمیدم شپش دارم. موهای بچه هامو کوتاه کردم و بردمشون حموم و حسابی شونه زدم. شامپو هم خریدم و زدم به موهاشون. رو بالشتی هارو هم عوض کردم. 

برای خودمم دیشب حسابی شونه زدم و شامپو زدم. موقع خواب هم سس مایونز زدم و تا صبح. بعدش هم شستم و شونه زدم.

من که چیزی تو سرم نمیبینم ولی خیلی خارش داره. 

موهای بچه ها هم هنوز رشک داره. و جدا کردنشون سخته و اصلا با شونه جدا نمیشه. 

شپش ها که در میان ولی رشک ها با شونه در نمیاد. چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون مایونزهرشب بزن هم واسه خودت وواسه دخترت وجوری ببندکه هوانره چون اینطوری شپش هاخفه میشن وتوحموم هم شونه ربز بکش موهاتو

من خودمم باهمین روش رفع شد

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.
عزیزم میدونی چیکارکن یه پودری هس واسه مورچه ها از اونا بزن موهات همشون کشته میشه 

یاخداکچل نشه خودش یکاریش میشه ک ضررداره اون سم😱😱😱😱

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.

یکی از فامیلامون یه دارویی اورد ازعراق مثل خمیر مایه میمونه اندازه نوک قاشق چای خوری رو با یه لیوان اب هم میزنی میزاری تو اب پاش وبه موهات میزنی بعد دو روز خلاااص میشی

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

شونه ارایشگرا هستن نخ بپیچ دوردندوناشون بعد موها بچتو چرب کن و باهمون شونه،شونه کن...یا بشین موهاشونو به دوقسمت تقسیم کن وکم کم رشکارو دربیار 

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی