2777
2789
عنوان

شپش گرفتم چطوری باید از شر رشک ها خلاص شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 32 پست

بچه ها هم همه جا دراز میکشن. رو مبل رو فرش. همش باید حواسم باشه. مبل هارو چیجوری تمیز کنم.

من چون تا بحال شپش رو ندیده بودم فکر نمیکردم شپش داشته باشیم. الان که فهمیدم یعنی هرچی لباس هست بجوشونم؟ 

دمای ماشین لباسشویی ۴۰ درجس . نمیشه بندازم تو ماشین. بعد هم جلو افتاب؟ این حجم از لباس و چیجوری با دست بشورم. یا پتو های سنگین رو چیجوری بجوشونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید دونه دونه با دست بکشی، زیرتون‌ یه ملافه ی بزرگ پهن‌ کن ‌ 

نه یک بر نه دو بار ،و نه ۳ بار ‌ بیش‌ از ۱۰۰ بار باید موها رو نگاه کنی و دونه دونه جدا‌ کنی با شونه و سرکه بکش‌ و جدا کن با دست‌ بکش 

خیییلی بده‌ خیییلی ‌ مدام‌ بايد چک‌ کنی‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

برو دارخونه شامپو مخصوص دارن 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اون پودرکه میگی سم پودرمورچس  خطرناکه

سم نیس قبل ۳ تومن بود بابا پودر سفیده من دختر خواهر شوهرم موهاشو شپش گرفته بود همین کارو کردن

به گوهم زیاد اهمیت بدی میگه من بستنی کاکائوییم...🌈🌈

وای خدایا منم ودخترم دی ماه درگیر شدیم یعنی مردددددم تا خلاص شدیم هوووووف. اسی از داروخانه محلول نیو لایس بگیر هفته ایی یبار بشور. رشک ها هم چاره اش اینکه بشینی یه دونه یه دونه با دستت درشون بیاری حتما همه ی وسایل خونه مثل روتختی وروبالشتی وپتو واینا با لباس هاتونو با آبجوش آبی که دماش بالای ۶۰درجه باشه بشور. بعدشم اسپره شپش بگیر به تمام نقاط خونه بزن.شونه دندونه ریز بگیر خیلی کمک میکنه تا رشک ها بیفتن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
سم نیس قبل ۳ تومن بود بابا پودر سفیده من دختر خواهر شوهرم موهاشو شپش گرفته بود همین کارو کردن

الان شده۶تومن من واسه سوسکای خونمون گرفته بودم کلا سم مورچه کاربردای مختلفی داره ولی واسه سر وتماس مستقیم خطری

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.

حالا من بازم اسفند و سس رو میزنم، ولی روزی چند بار اینکارو بکنم. سرم درد گرفته از بس شونه زدم. موهامم فر و خیلی سخته با اون شونه.

فقط موندم خونه رو چیجوری تمیز کنم. لباس ها😭 پتو ها. رخت خواب ها. مبل و فرش. برس😭😭😭😭

اسی حنا هم خیییییلی خوبه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
حالا من بازم اسفند و سس رو میزنم، ولی روزی چند بار اینکارو بکنم. سرم درد گرفته از بس شونه زدم. موهام ...

الان که تابستونه همه رو بشور بنداز جلوی آفتاب یه دوروز آفتاب بخورن تا ضدعفونی بشن

وای خدایا منم ودخترم دی ماه درگیر شدیم یعنی مردددددم تا خلاص شدیم هوووووف. اسی از داروخانه محلول نیو ...

پتو هارو چیجوری میشستی؟خیلی سنگین میشه اخه. مبل ها و فرش هارو چی؟ برس رو چیجوری تمیز کنم؟

پتو هارو چیجوری میشستی؟خیلی سنگین میشه اخه. مبل ها و فرش هارو چی؟ برس رو چیجوری تمیز کنم؟

پتوها رو دیگه با کمک همسرم شستیم مبل ها روهم هرروز روزی دوبار با دسته جاروبرقی مینشستم یه ساعت جارو میکردم

حنا بدون رنگ میشه؟ یا حتما باید قرمز بشه

مگه حنا بدون رنگ هم داریم؟ مال ما که زدیم موهامون نارنجی رنگ شد