2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیا

90 بازدید | 15 پست

نی نی یار عزیز چرا تاپیک من راجب ارگاسم در رابطه و پسرزایی تعطیل شد؟ من صرفا خیلی سربسته یک سوال پرسیدم و خاستم از تجربه دیگران استفاده کنم ن بحث جنسی ن بی احترامی بقیه هم داشتن تجاربشون رو میگفتن اگر این سایت برای پرسیدن چهارتا سوال نیس پس چیه؟

کل تاپیک هارو بالا پایین کنیم و هی تاپیک مادرشوهر و خیانت ببنیم اشکالی نداره؟اگر راست میگید اونارو بترکونید ک روی روان مردم تاثیر داره ن صرفا یک سوال

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مشت عقده ایی برات گزارش زدن من نمیدونم سایت چرا اجازه حذف تاپیک توسط خود شخص رو نمیده اونوقت یه سری عقده ایی میان الکی برات گزارش میزنن

عزیزم من جواب تاپیکت رو توی تاپیک قبلیت دادم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
تو اینجور تا پیکا مسخره بازی زیاد میکنن شاید برا اون بود

اصلا کسی چیزی نگفت چهارنفر از تجربه هاشون گفتن 

یه مشت عقده ایی برات گزارش زدن من نمیدونم سایت چرا اجازه حذف تاپیک توسط خود شخص رو نمیده اونوقت یه س ...

خوندمش ممنون ولی خیلی حرص زدم  این همه تاپک خیانت و فلان اونوخ ی سوال میترکه

آره والا.نمیدونم چشونه

اسمش نی‌نی سایته و نوشته راهنمای بارداری و اینا ولی همه تاپیکا چرت و پرت و در مورد مادر شوهر و جاری و نمیدونم خیانت و این چیزاست.😤

منم چند روز پیش یه تاپیک زدم در مورد لکه بینی بعد از نزدیکی واقعا هم چیز بدی نگفتم.یهو دیدم ترکوندن😑😒

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

این سوالات رو باید رو بخش کلینیک سایت مطرح کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خوندمش ممنون ولی خیلی حرص زدم  این همه تاپک خیانت و فلان اونوخ ی سوال میترکه

متاسفانه نینی سایت قدیم خیلی خوب بود و همش سوال بود تا جای تاپیک های مزخرف حس ششم و دعا و اینجور حرفها

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

سوال بدی پرسیده نشده بود 

خب من میخاستم از تجربه دیگران استفاده کنم ک ایا اونی ک ب ارگاسم میرسه دختر دار شده یا ن ادم رو در رو ک روش نمیشه از چهارتا ادم بپرسه خب اینجا مجازیه و میپرسه اگر بخایم طبق قوانین پیش بریم پس باید هر تاپیکی ک راجب اقدام بارداری و بچه داری نیس بترکه😢😢😢

خب من میخاستم از تجربه دیگران استفاده کنم ک ایا اونی ک ب ارگاسم میرسه دختر دار شده یا ن ادم رو در رو ...

آره واقعا....

منم میخوام بچه دومم پسر باشه.

میگن یکی از عوامل تاثیرگذارش ار ضا شدن زن قبل از آقاست.

شما چند تا بچه دارید؟ شما هم برای پسر دار شدن پرسیدید؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...