2777
2789
عنوان

بچه

246 بازدید | 35 پست

خانوما کمک کنین من بچه نمیخوام ولی شوهرم بچه میخواد 

من 21 شوهرم 23 

من میگم بزار عروسی داداشم بگذره بعد ولی هی توهین میکنه برادرم میگه می‌ترسه ال وبل میگه معطل یه ادمیم چیکار کنم خوب خودمم هنوز بچم دوست ندارم

خب خودت یواشکی جلوگیری کن.کاری نداره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم تو بچه دار شدن مادر حق انتخاب بیشتری داره چون زنه که زایمان میکنه و حاملگی رو تحمل میکنه و اینا...

ولی خب اونم نمیتونه معطل برادر شما باشه که

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
به نظرم تو بچه دار شدن مادر حق انتخاب بیشتری داره چون زنه که زایمان میکنه و حاملگی رو تحمل میکنه و ا ...

ولی من خودمم بچه دوست ندارم فکر میکنه با یه بچه بازی می‌کنم عاشق بچم در حالی که نه حوصله ندارم میخوام عروسی داداشم بترکونم

چی. به داداشم؟؟ خوب میخوام راحت باشم تو عروسیش خواهرم بارداره نمیتونه کمک. مامانم بده

ن منظورم شوهرته،به اون چه ربطی داره شاید تو بچه نمیخوای

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
والا چی بگم بهت وجودش نعمته تا نبودش ولی ربطی به عروسی برادرت نداره لباستو می تونی بپوشی و کم فرش بد ...

خخخخخ خب باید اینم بگی که مامانم وبابام میخوام سیسمونی بدن یه طرف منو بگیرن یا داداشم 

اصلا جفتتون خیلی جوونید برای شوهرتم حتی زوده بچه دار شدن. بهش بگو بعضیا طرف 35 سالشه هنوز زنش میگه بچه میگه جوونی نکردم زوده😐 چه خبره 23سالگی پدر شدن...

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
خخخخخ خب باید اینم بگی که مامانم وبابام میخوام سیسمونی بدن یه طرف منو بگیرن یا داداشم 

یه چی رو شنیدی نوه از فرزند عزیزتره نمی دونم پدر و مادرتون خدا حفظشون کنه و همیشه تنشون سالم چندتا نوه دارن ولی کلا هر چندتا باشه نوه عزیزه