2777
2789

طوری که دیگه بیاید توچشم 

همه دوست دارن ازشون تعریف بشه 

منم همینطور شماهم همینطور 

اما اینکه آدم همش رو زبونا باشه هر دفعه بگن من دوست ندارم 

تعریف از خودم نمیکنم از نظر ظاهر و قد و بالا خداروشکر خوب هستم موها کلا هر جایی میرم حتی غریبه ها بار اول منو میبنن تعریف میکنن حتما ازم تعریف میکنن 

ماشالا هوش بالایی خدارو شکر دارم مثلا زنداییم با چشمای گرد و از حسادت چند بار تیکه انداخته که داییم گفت حتما این دختر بمیره که ولش کنی و خندید چون دید که خیلی تیکه میندازه 

من که واقعا اذیتم دیگه 

اصلا نخواستم تعریف کنن چون یجور با حرص و حسادت خاصی میگن 

غریبه ها نه ها 

فامیل بخدا فامیل 

خالم گفت عمرا توآلزایمر بگیری 

حالا من یجوری شدم که در لحظه یه سری چیزا یادم میره 

اصلا چندبار تو کلاسا مختلف که رفتم گیج زدم 

طرف گفت تو حافظت مثل ماهی میمونه و کلی خندیدن کل کلاس

حالم بده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بستگی داره

جدیدا چند نفر تعریفای خوبی کردن خوشم اومد بهم روحیه داد

از شخصیتم گفتن که چقدر قوی هستی و چقدر اراده داری و از این حرفا که حتی اگر هم دروغ بود خوب بود، بخصوص که هر ۴-۳ نفر پرشک و اینا بودن خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.