2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه

22587 بازدید | 40 پست

روز اول دانشگاه چ سوتی هایی ندیم اصن چیکار کنیم مسخرمون نکنن😐

چون من شنیدم ترم اولیارو خیلی مسخره میکنن😂😑

چون من اگه یکی بهم تیکه بندازه یا سوتی بدم تو افق محو میشم

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 

بستگی به دانشگاه داره

ما علوم پزشکی بودیم سوتی زیاد یود ولی سال بالاییا با ادب یودن و راهنمایی میکردن ماهم که رفتیم سال بالاتر همین رفتار با ترم اولیا داشتیم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هیچوقت ترم یکیا رو مسخره نکردیم ترم یکم ک بودیم مسخره نمیشدیدم فقط اینکه ب جای استاد میگن خانم یا اقا خیلی ضایع

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

ریلکس برو سرکلاس. انگار تو پارک نشستی🤣🤣 مثل مدرسه مرتب و منظم بری ترم بالایی ها میفهمن ترم اولی هستی

اصلا به پسرا نگاه نکن

خودتم ازشون قایم نکن

عین ندید بدیدا همه جا رو با لبخند نگاه نکن😂

دفتر کتبابارو جلد نکن

دانشگاه زنگ تفریح نداره و منتظر نباش اتمام کلاس با صدای زنگ تمام شه 

هر وقت روی صندلیی نشستی فکر نکن دفعه بعدم باید روی اون صندلی بشینی 

در ضمن تو ترم اول رل نزن حداقل بذار بری ترم دوم

اینم بگم که خودکار رنگی و اینا سوتی نیست چون برای درس های سخت و تخصصی لازمه

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
زمان ما که هرکی می‌فهمید ترم اول هستیم میگفتن کن آی هلپ یو؟ من باورم شده بود ترم بالایی ها انگلیسی ب ...

ترم اول دوم حتی کلاس هایی که واجب نبود هم همه شرکت میکردن، نیم ساعت به شروع همه صندلی ها پر میشد، یه ربع به شروع از کلاس بغل صندلی می‌آوردیم، پنج دقیقه قبل کلاس حتی جانبود صندلی بگذار یم، سوژه بود برای کل دانشگاه کلاس های ترم اولی ها

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وایی من ک دوساله پشت کنکورم     

برام دعا کنین قبول شم   

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
نه اینطوری نیست دانشگاه عجیب غریب نیست که

این تعریفایی که من شنیدم استرس به ادم وارد میکنه که مبادا سوتی بده تا اخرش سوژه کل دانشگاه بشه

راستی یجا خوندم میگفتن کوله نبرین 

کوله نبریم چیکار کنیم؟😐

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 
دفتر کتبابارو جلد نکن دانشگاه زنگ تفریح نداره و منتظر نباش اتمام کلاس با صدای زنگ تمام شه  هر ...

خب پس کی کلاس تموم میشه دیگه ؟ 

میخایم بریم بیرون باید اجازه بگیریم ؟ مثلا دستشویی و اینا