2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 22588 بازدید | 40 پست
این تعریفایی که من شنیدم استرس به ادم وارد میکنه که مبادا سوتی بده تا اخرش سوژه کل دانشگاه بشه راست ...

نه کوله چیزی نیست البته برای دخترا خیلی هم قشنگه 

اون کیف سامسونته که میگن نبرین

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤 
میدونی تا حالا بلاکش نکردم چون نمیخوام فک کنه تحفه س من روش حساسم اخه ۶ ساله ازدواج کردم بچه دارم ول ...

خب اهمیت نده بهش 

اگه دیدی اومد دایرکتت و یا حرفی زد بلاکش کن

بلاکی هم نشون نممیده که روش حساسی

نشون میده طرف برات اهمیتی نداره و مزاحمت ایجاد کرده که بلاک شده

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کوله چیزی نیست البته برای دخترا خیلی هم قشنگه  اون کیف سامسونته که میگن نبرین

اخه کوله ای که من دارم خیلی بزرگه😕

خب پس کی کلاس تموم میشه دیگه ؟  میخایم بریم بیرون باید اجازه بگیریم ؟ مثلا دستشویی و اینا &nb ...

معمولا نه اجازه نمیگیرن ولی خب بعضی استادا اخلاقشون خیلی ببخشید ولی سگه باید اجازه بگیری

تموم شدن کلاس هم خود استاد اعلام میکنه 

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
نه کوله چیزی نیست البته برای دخترا خیلی هم قشنگه  اون کیف سامسونته که میگن نبرین

قشنگ همه چی توش جا میشه حکم ساک رو داره😑

خب اهمیت نده بهش  اگه دیدی اومد دایرکتت و یا حرفی زد بلاکش کن بلاکی هم نشون نممیده که روش حسا ...

چ میدونم واقعا مردم چقد وقیح شدن خب اگه میخواستمت همون زمان میگفتم اره نه حالا بعد اینهمه سال

اخه کوله ای که من دارم خیلی بزرگه😕

خب نه دیگ اون ضایعس برای مدرسه ته؟

برو کوله دانشجویی بخر 

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤 
نهههه اونو نبریا

نه نمیبرم 

برا مدرسه هم ک میندازم رو دوشم فک میکنم اول کوله دیده میشه بعد خودم😂