2777
2789
عنوان

شباهت جنین اهدایی به پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 50562 بازدید | 141 پست

عزیزا جنین اهدایی اسپرم و تخمک که به صورت ازمایشگاههی لقاح داده میشه به صورت 3 روزه یا 5 روزه به رحم انتقال داده میشه برای کسایی هستش که به صورت طبیعی بچه دار نمیشن 

اسپرم اهدایی هم از لحاظ شرعی و قانونی مشکلی نداره 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
من میخوام جنین اهدایی بگیرم خیلی استرس دارم که بعدا پشیمون بشم یا دوستش نداشته باشم حسرت بخورم که ای ...

والا زياد سر در نميارم ولي ميتونی کسی که قراره اهدا کنه ادمای قشنگی باشن یا بهتون شباهت داشته باشن اگه دست خودتونه😶

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه من که خودم باردار شدم اصلا شبیه من و باباش نیست بچه میتونه تا چند نسل قبل هم ارث ببره و شبی ...

خوب هر چی هم هست میدونی برای خودته نمیتونست جور دیگه باشه 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
سلام. من گرفتم . اصلا پشیمون نیستم. بچه م خیلی خیلی شبیه خودمه

وای راست میگی عزیزم بین همه منتظر یکی مثل شما بودم الان بچت چند وقتشه حست بهش چجوریه

یعنی مشخص نیست اون جنین مال کیه؟پدر ومادر اصلیشو بهتون نشون نمیدن؟

نه به هیچ عنوان نمیگن چون از لحاظ قانونی مشکل داره 

سلام. من گرفتم . اصلا پشیمون نیستم. بچه م خیلی خیلی شبیه خودمه

الهههی. خوب نه ماه تو شکم شما بود از بدن شما تغذیه کرده به نظر من که تاثیر میذاره

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
چقد امضات حس خوبی داره پسرمنم همینطور منوازغم وغصه جدامیکنه

عزززیزم خداحفظش کنه😍

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
شباهت که دیگه مگه اتفاقی بشه چون ژن ها مال کس دیگه ایه ولی انجام بده خوبه ان شاءالله که موفق باشی من ...

عزیزم یعنی میخوای اهدا کنی 

یعنی اسپرم وتخمک ی زوح دیکه رو توی رحمتون کذاشتن

نه جنینشون رو