2777
2789
عنوان

کیا بچشون تو‌دهنش آفت زد؟ بعد چه مدت خوب شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم حدود یه ماه این مشکلو داشت دکتر بهداشت بهم میگفت از دستشویی میای دستاتو تمیز نمیشوری به بچه شیر میدی اینجوری میشه😐😐😐😐 شوهرم رفت از داروخونه قطره رو گرفت ترسیدم به دهنش بزنم گفتم یه متخصص اطفالم ببرمش ببینه دکتره نگاه کرد گفت سینتو در بیار ببینمش( دکتر خانم بود) سینمو دید گفت مشکل از اینه عفونت کرد گفتم میدونم و پماد میزنم وقتی هم بچه رو شیر میدم تمیزش میکنم گفت هر چی هم تمیز کنی داخل دهنش میره علت برفک زدن دهنش همینه دقیقا به محض اینکه سر سینم خوب شد برفک دهن بچمم به مرور خوب شد اونقدر پزشک بهداشت منو ترسونده بود و یه جورایی هم توهین کرده بود که فشار عصبی شدیدی روم بود شوهرم رفت دم و دستگاهشونو یکی کرد

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

این تاپیک مال چند سال پیشه😐😐 منو بگو که چقدر تایپ کردم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
این تاپیک مال چند سال پیشه😐😐 منو بگو که چقدر تایپ کردم

عزیزم  دستتم درد نکنه

عاره الان بچم پنج سالشه

ولی این بخاطر ضعیفیش بود  دکتر گفت

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
عزیزم دستتم درد نکنهعاره الان بچم پنج سالشهولی این بخاطر ضعیفیش بود دکتر گفت

قربونت عزیزم ان شاء الله همیشه سالم باشه