2777
2789
عنوان

دستگاه آی یو دی

764 بازدید | 18 پست

من ۲ روزه دستگاه iud گذاشتم حالا بماند که خیلیبیییییی درددد داشت و اذیت شدم!!! الان لکه بینی دارم طبیعیه؟ تا چند روز ممکنه ادامه داشته باشه؟

یه دختر دارم که ۱۳ کیلوئه، دکتر گفت چیز سنگین بلند نکن ولی دیگه نمیشه اصلا بقلش نکنم نشستنی بقل میکنم ، ولی همش میترسم دستگاه جابجا بشه یعنی ممکنه این اتفاق بیفته؟

کسی تجربه‌ای در این خصوص داره؟

خواهرم ۲ساله گذشته هنوز یکسره پریوده ۲روز که چیزی نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وااای عزیزم منم میخوام بزارم ینی خوب نیس؟؟چجوری بود خیلی درد داشت؟؟؟کلا نباید چیز سنگین بغل کنی یا یه مدت؟؟

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عزیزم منم میخوام بزارم ینی خوب نیس؟؟چجوری بود خیلی درد داشت؟؟؟کلا نباید چیز سنگین بغل کنی یا ی ...

نذار به نظر من

مامان من گذاشت از بعدش همیشه پریوداش خیلی شدیده و دچار کم خونی شده، در صورتی که قبلش اصلا این مشکلات رو نداشت. بعد دو سه سال هم که عفونت کرد کلا و با جراحی سرپایی درش آوردن ولی عوارضش موند.

خیلی چیز بیخودیه

وااای عزیزم منم میخوام بزارم ینی خوب نیس؟؟چجوری بود خیلی درد داشت؟؟؟کلا نباید چیز سنگین بغل کنی یا ی ...

والا در مورد دردش از دکترم پرسیدم گفت بخاطر این دردت خیلی زیاد بود که روز ۵ قاعدگی اومدی و تقریبا دهانه رحمت بسته شه بود، اگر روز ۳ یا ۲ قاعدگی بود اصلا دردی حس نمیکردی.

والا به نظر من نسبت به استرس هر دفعه که پریود میشم نمیشم چی میشه الان ارزششو داره.

در مورد چیز سنگینم گفت اگر تا ۱۰ تا ۲۰ روز مراعات کنی، پیاده روی نداشته باشی، جاروبرقی نکنی، چیز سنگین بلند نکنی تا ۱۰ سالم بدون هیچ مشکلی تو بدنت بمونه اشکال نداره

نذار به نظر من مامان من گذاشت از بعدش همیشه پریوداش خیلی شدیده و دچار کم خونی شده، در صورتی که قبلش ...

مرسی ک گفتی عزیزم میگفتن بعضیا فقط لک دارن نمیدونستم اینجوریه🙂

والا در مورد دردش از دکترم پرسیدم گفت بخاطر این دردت خیلی زیاد بود که روز ۵ قاعدگی اومدی و تقریبا ده ...

اوهه دردسرش زیاده😢منم بچم کوچیکه وای نمیسه همش باید بغلش کنم کارای خونم چی پس نمیدونم موندم ...بیشتریا میگن خوب نیس خیلی لکه یا خونریزی داره

نذار به نظر من مامان من گذاشت از بعدش همیشه پریوداش خیلی شدیده و دچار کم خونی شده، در صورتی که قبلش ...

آی یو دی متاسفانه به همه نمیسازه باید همون دو سه ماه اول دیدی لک و خونریزی زیاد شده یعنی بهش نساخته و باید درش می آورد

یعنی چی در میره ؟

بعضی موقع ها از جاش درمیره تو رحم نمیمونه میره بالا تر

کار به عمل جراحی اینا میکشه عزیزم من مامام تو بیمارستان کار میکردم بنده خدا یه زن و مردی موقعه رابطه ای یو دی به آلت مرد گیر کرده بود تو همون وضعیت اومدن بیمارستان با جراحی درش آوردیم اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔