2777
2789
عنوان

چی باید بهش میگفتم؟

165 بازدید | 25 پست

من فقط یدونه دوست صمیمی داشتم ک بخاطر بی معرفتیا و آب زیرکاه بودنش و آسیب های روانی ک بهم زد گزاشتمش کنار و الان با آدمایی در ارتباطم ک برام ارزش قائل میشن و صادقن

اون دوست صمیمیم کلا منو گزاشته بود کنارو سرش شلوغ آدمای جدید زندگیش بود الان تازگیا فهمیده من با کسای دیگه صمیمی شدم بهم پیام داده ک منو نمیبینیو با کسای دیگه در ارتباطیو اونارو داریو فلان

منم انکار کردم ک من دارم زندگیمو میکنمو با کسی حرف نمیزنم

دلم میخواست قشنگ بهش بفهمونم اون روزا رو یادت نمیاد ک سرت با بقیه گرم بود الان میبینی من با دو نفر حرف میزنم حسودیت شده؟ تو ک روزی هزار بار اینو اون بهت زنگ میزنن منه بدبخت ک اگه ده روزم گوشیمو خاموش کنم کسی سراغمو نمیگیره

الان حرصم میگیره ک نتونستم حالیش کنم خودش مقصره وگرنه من رفیق نیمه راه نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه در مقابل طلبکار بازیاش سکوت کردم درصورتی ک بی معرفتیای خودشو ب من نسبت میداد

بزن بلاکش کن ..هر کی تو زندگیت اعصابت خورد میکنه حذفش کن 

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
حالو حوصله بحث کردن باهاشو ندارم اگه باهاش دهن ب دهن بشم اعصاب خودم بهم میریزه چون خیلی بی منطق و مت ...

بنظر من البته اصلا بحثو جدل نکن فقط تو چند کلمه یا جمله کوتاه حرفه دلتو بیان کن( که تو دلت نمونه بعد هی بگی چرا نگفتم) خیلی مختصر و مفید و تمام. دیگه اون هرچی گفت جواب نده اما مختصر و مفید بودنش خیلی مهمه

ی دوست دارم خیلی پز خودش و خانواده شو و دوستاش میده ..در صورتی که تو داشتن این سه. تا ناموفقه منم از همچین آدمی خوشم نمیاد قطع کردم باهاش فکر.کن بالای ده ساله میشناختمش ولی انگار آدما عوض میشن

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍