2777
2789
عنوان

دو سالگی واکسن داره؟

277 بازدید | 8 پست

سلام دوستان پسرم دو سال و دو ماهشه..دو سالگی مراقبت داشته همون موقع اوج کرونا که نمیشد از خونه بیرون بیای..منم یادم رفته بود امروز از بهداشت پیام دادن که بیارش میگم نکنه واکسن داره دیر شده باشه

خدا جونم🙄یه روز بابامو قرض بده....خیلی پشتم خالیه😭😭😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره پسرمنم امروز دقیقا 2سال و یه ماهش میشه و نبردم مراقبت

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
نه نداره پسرمنم امروز دقیقا 2سال و یه ماهش میشه و نبردم مراقبت

من اگه پیام نمیدادن به کل یادم رفته بود حالا فردا میبرمش

خدا جونم🙄یه روز بابامو قرض بده....خیلی پشتم خالیه😭😭😔
من اگه پیام نمیدادن به کل یادم رفته بود حالا فردا میبرمش

من یادم بود چندبارهم همت کردم برم ولی شوهرم مخالفت کرد که بچه رو بیرون نبر

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد